Bu iftarda sadece çocuklar vardı

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları, iftar programında çocukları ağırladı.

Bu iftarda sadece çocuklar vardı
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Gençlik Kolları, iftar programında çocukları ağırladı. Gençlik Kolları Sosyal İşler ve Ar-Ge Başkanlığı'nın organizesiyle bir araya gelen Bayburt Gençlik Kolları yürütme kurulu üyeleri, iftar sofrasında çocuklarla bir araya gelerek onlara değerli olduklarını hissettirmeye çalıştılar. 

Bayburt'ta bir ilk olma özelliğini de taşıyan programda çocuklar ilk defa yetişkin bireyler gibi hareket etmenin heyecanını yaşadı.

Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Kaymak, Türkiye'nin yetim çocuk ve mazlumlara yapılan zulümlere karşı kol kanat gerici rol üstlendiğini ifade etti.

Kaymak, Türkiye'nin dünyadaki tüm mazlum milletlere kol kanat gerdiğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

"Öldürülen ve şehit edilen babalar, dedeler, anneler ve nineler, yetim çocuklar, evsiz bırakılan insanlar ve Türkiye'ye yerleşmiş olan ve sayıları 2,5 milyonu bulan göçmenler. Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da, Filistin’de, Myanmar’da ve de özellikle bu günlerde Doğu Türkistan’da Müslümanlara büyük bir zulüm var. Doğu Türkistan’daki Müslümanların oruç tutmasına, namaz kılmalarını müsaade edilmiyor ve her gün baskı ve işkenceyle Çin zulmünü artırıyor.Türkiye bu anlamda üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Allah ülkemizin her daim yardımcısı olsun. Buradan bu vesileyle bütün dünyadaki zulmün bitmesini yüce Allah'tan temenni ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.