Bayburt’ta Nihat Hatipoğlu izdihamı

Bayburt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu Bayburtlularla buluştu.

Bayburt’ta Nihat Hatipoğlu izdihamı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu Bayburtlularla buluştu. Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa halk yoğun ilgi gösterdi. Saat 18.00’de başlayan ve yoğun ilgi gösterilen program için 1 saat öncesinde salona girişler kapatıldı. 

Bayanların ağırlıklı olarak yer aldığı programda “Asrı Saadet’ten Damlalar” adlı konferansta konuşan Nihat Hatipoğlu yaklaşık 1 saat  Bayburtlular’a seslendi.

Programa Bayburtspor atkısı ile çıkan Hatipoğlu, “Ben aslen Diyarbakır’lıyım, bu bölgenin insanlarını da çok seviyorum.  Bu bölgenin insanları muhafazakar, devletine, milletine ve dinine sahip çıkan insanlar” dedi.

Televizyon programları ile de tanınan Hatipoğlu’nun, Hazreti Peygamberin hayatından kesitler sunduğu konferansta bazı izleyicilerin duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

Konferansın ardından Nihat Hatipoğlu’na Bayburt taşından yapılmış Saat Kule maketi hediye eden Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu salonu doldurmak suretiyle dediniz ki; bizim ortak paydamız Allah’ın kelamıdır. Bizim ortak paydamız Resulünün sünnetidir. Peygamberimizin hayatıdır ve Sahabenin hayatıdır. Çünkü buraya getirdiğimiz Nihat Hatipoğlu hocamızı özellikle bir yönüyle iyi tanıyorsunuz.  O insanlara Allah’ın kelamını sevdiren bir hocamızdır. O insanlara Allah’ın Resulünü sevdiren bir hocamızdır. Siz bugün buraya Allah’ın kelamından, Resulünün hayatından ve sahabenin hayatından dinlemek için buraya geldiniz.”

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Bayburt Belediye Başkanı adayı Mete Memiş de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem 10 yıl önce

ah hocam şu bayburtlulara dini siyasete alet eden kim olursa olsun ondan uzak durun, hırsızlardan yolsuzlardan uzak durun, başkalarının hakkını gözetmeyen ama kendi pisliği ortaya çıkınca her türlü dalavereyi yapanlardan uzak durun deseydin allah aşkına.

Avatar
Meryem 10 yıl önce

Dün akşam ben de oradaydım ve çok mutlu oldum. Sizi çok seviyorum hocam, akşam inanılmaz güzel bir konuşma yaptınız. Umarım Bayburtlular size verdiği sözü tutar. Sizinle resim çektirmek istedim olmadı ama elinizi öpmek bile beni çok mutlu etti.

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

ihsan eliaçık hocanın dediğine göre televizyonlarda dini bilgi verenlerin aldıkları para haramdır. sanırım bu hoca da ramazan veya diğer günlerde her programa para alıyor. bu iş nasıl olur acaba.peygamberimiz de ücret almamıştır.

Avatar
Baycaan 10 yıl önce

hocam keşke birazda kul hakkı ve maun suresinden bahsedseydin.

Avatar
M. Talha 10 yıl önce

müslümana sorulacak tek soru ciddi müslüman mısın?
bundan 15-20 gün önce bir derneğin suudi arabistan'dan getirttiği bir hocanın verdiği ayetli hadisli konferansa ilgi ile menkıbeler anlatan birine gösterilen ilgi herşeyi özetliyor..

müslümanlar gerçeklerle yüzleşemiyor, arkada fon müziği, hüzünlü, ağlamaklı bir ses tonu ile uyuşturulan insanlar topluluğu..

ve ne vahim bir durum ki müslümanlar bu tip anlatımlardan haz duyuyor ve islam dinini bunlardan ibaret sanıyor..

kuran, sünnet unutulmaya yüz tutar hale gelmiş..

"ey rabbim! kavmim bu kur'ân'ı terk edilmiş bıraktılar.”
furkan suresi 30. ayet..

Avatar
kelkitli 10 yıl önce

geçen yıl ümraniyede program yaptı,20 bin tl ücret aldı!,yarısını fakirlere dağıtmış,güzel
gelişme.(bayburt,ta yakında açıklanır)*aferin sn hoca.*

Avatar
arkher 10 yıl önce

hacı ali yine türbünlere oynadı.yine cemaate attı tuttu. ha gayret. seçimden sonra pazarlığını yaptığın yere gelirsin. hakkım hukukum sana ve vekile haram olsun.

Avatar
Furkan AYIRAN 10 yıl önce

güzel hikaye anlatır sn hoca.
siz kuran okuyun.
bırakın hikayecileri.