Bayburt'ta kandil simidi ikramları

Bayburt Belediyesi ve AK Parti Bayburt İl Başkanlığı Regaib Kandilinde vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundular.

Bayburt'ta kandil simidi ikramları
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi ve AK Parti Bayburt İl Başkanlığı Regaib Kandilinde vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundular. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ulu Camii ve Yakutiye Camii'nde yatsı namazının ardından vatandaşlara vatandaşlara ikram edildi.

Zabıta ekipleri kandil simidi dağıtımında yaşlılar, öğrenciler ve engelli vatandaşları da unutmadı. Gün içinde Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlı vatandaşlar, çeşitli okulların öğrenci pansiyonları ile Engelsiz Yaşam Merkezi sakinleri ne de kandil simidi ikramında bulunan ekipler Regaib Kandilinde de geleneği bozmadı.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ise, kandil dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığı tarafından Türk Dünyası Parkı ve Bayburt Üniversitesi Merkez Kampüsü önünde gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara kandil simidi ikram etti. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Kandil Simidi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.