Bayburt'ta 'Ramazan Sofrası'

Bayburt Belediyesi tarafından son yıllarda hayata geçirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplu iftar sofrası bu yıl Hükümet Meydanı'nda.

Bayburt'ta 'Ramazan Sofrası'
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından son yıllarda hayata geçirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplu iftar sofrası bu yılda Hükümet Meydanı'nda. Kardeşlik ve dayanışma adına Bayburt Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Sofrası bu yıl da düzenleniyor.

Özellikle büyük şehirlerde alışık olunan birlik ve dayanışma adına uygulanan sokak iftarı 12 Temmuz Pazar günü  “Ramazan Sofrası” adı altında yapılacak.

Hükümet Meydanı'nda düzenlenecek olan Ramazan Sofrası’na genç, yaşlı, çoluk çocuk tüm Bayburt halkını davet eden Bayburt Belediyesi, kardeşlik ve dayanışma örneğini Ramazan bereketiyle birlikte sergileyecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arpali 9 yıl önce

Ben böyle iftari 1 ay veririm belediyenin parasi afiteti z..h.. olsun.