Bayburt'ta 4. Geleneksel Sokak İftarı

Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen '4. Geleneksel Sokak İftarı' Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti.

Bayburt'ta 4. Geleneksel Sokak İftarı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen '4. Geleneksel Sokak İftarı' Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti.



Yaklaşık 2 bin vatandaş katıldığı iftar programına Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, kurum amileri ve STK temsilcileri de katıldı

Bakan Ağbal ve beraberindekiler program öncesinde masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Engelli ve yaşlıların bulunduğu masada iftar yapan Ağbal, ramazanın bereket, rahmet ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatarak, Allah'tan ramazan ayını hayırlı kılmasını niyaz etti.

İftara katılan bir vatandaş, evinde hazırlattığı yöresel yemeklerden olan lor dolmasını Bakan Ağbal ve masada bulunanlara ikram etti.AA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müdür 8 yıl önce

Sayın belediye başkanım 69 AT 521 plakalı aracınız neden mesai bitimlerinde dairenizin önüne çekilmiyor bu araç kimin emrinde babasının malı gibi gece gündüz kullanıyor nasıl vicdanınız rahat ediyor insanları su parası için icraya veriyorsunuz kurumunuzun kiraladıgı araçlarıda birilerinin emrine gece gündüz veriyorsunuz bu nasıl yöneticilik bu nasıl şehrül eminlik.

Avatar
Ömer Faruk Yılmaz 8 yıl önce

başkan ednan tekdemir nasıl araç alıp bayburt belediyesine kiraya verdi açıklayın da bizde birtane araç alıp kiraya verelim belediye şimdiye kadar araç kiralamıyordu seçim zamanı hergün naci ağbal belediyenize para aktardı diye mesajlar geliyordu o paralar bittimi nerde harcandı bakanımız var iktidar belediyesiyiz 50000 tl verip kamyon alamayan belediye başkanı

Avatar
metin 8 yıl önce

bence evinde ekmeği, yemeği çorbası olan buraya gelmez insanlar büyük sıkıntıda ve siyasiler bununla şov yapıyorlar onlara iftar yemeği değil iş aş verin

Misafir Avatar
ali 8 yıl önce @metin

Kardeş insanların oyları işte böyle günü birlik işlerle alınıyor. Siz ne zannediyorsunuz. Memlekette milyonlarca yeşil kartlı var bunlar kime oy veriyor. İş Kur'dan işe girenler kime oy veriyor. Valilikler kanalıyla yapılan yardımı alan (hak eden etmeyen) insanlar kime oy veriyor. Çiftçi desteklemesinden faydalananlar kime oy veriyor. Rantiyeciler, devletten iş alan müteahhitler kime oy veriyor. Fakirlik, yoksulluk, açlık, cinayet, hırsızlık, adam kayırma, torpil, rüşvet, adalete müdahale, zinakarlık, faizcilik, çalıyorlar ama çalışıyorlar mantığını savunanlar fikrini savunan Müslümanlar ne zaman türedi. durmak yok yola devam.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Şinasi 8 yıl önce

İftar yemeğini verenlere Allah razı olsun.Yiyenlere afiyet olsun.Duaları kabul olsun.
Ancak bu mubarek ayda herkezin sofrasında az çok yiyecekleri bir şeyleri var.Belediye bu yemeğin maaliyeti ile 3-4 kamyon asfalt temin edip 2 mahallenin yollarındaki çukurları kapatsa,insanları eziyetten kurtarsa daha çok hayır işlerdi diye düşünüyorum.

Avatar
Osman 8 yıl önce

Şahap beyin masasında oturanlar ona hiç ama hiç yakışmadı.Bu insanlar düne kadar Hakan başkana yalakalıkta sınır tanımıyorlardı,Hakan başkanım bunlara yol verdi.Muhasebeden kovdu siz aynı masada yemektesiniz.Üstelik bunlar başı boş s.ler her ayak var ben sizin adınıza üzüldüm.Adam satmada üstlerine yoktur bunların tek derdi para olmuş.İnsanların iyi niyetini su istimal eder herkesi keriz yerine koyarlar.