Bayburt protokolü Ticaret Odası'nın iftarında buluştu

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası, Bayburt protokolünü iftar sofrasında ağırladı.

Bayburt protokolü Ticaret Odası'nın iftarında buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası, Bayburt protokolünü iftar sofrasında ağırladı. Bayburt Valisi Yusuf Odabaş,  AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal,  MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, MHP İl Başkanı Süleyman Burç, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak'ın katıldığı iftar programına, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnaflar da katıldı.

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan BTSO Başkanı İbrahim Yumak, birlik ve beraberliğin pekişmesi amacıyla düzenlenen iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

Yumak, Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihtiyaç duyulduğu her an taşın altına ellerini koyduklarını, bundan sonrada koymaya devam edeceklerini belirterek, özverili davranışlarından dolayı yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.