Yüzlerce yaban ördeğini vatandaşlar besliyor

Kış şartlarının yaşamı olumsuz etkilediği Bayburt'ta, Çoruh Nehri'ni mesken tutan yaban ördeklerini vatandaşlar besliyor.

Yüzlerce yaban ördeğini vatandaşlar besliyor
Bayburt Postası - Kış şartlarının yaşamı olumsuz etkilediği Bayburt'ta, Çoruh Nehri'ni mesken tutan yaban ördeklerini vatandaşlar besliyor. 

Kaleardı Cami civarından başlayıp, elektrik fabrikasına kadar Çoruh üzerinde konaklayan yüzlerce yaban ördeği, kar ve buzlar altında olan bölgede vatandaşların duyarlı davranışlarıyla yiyecek sıkıntısı çekmiyor. 

Günün her saatinde ellerinde poşetlerle Kaleardı Köprü'ne gelen vatandaşlar yaban ördeklerini besliyor.

Vatandaşlar, kendi bıraktıkları yiyeceklerin yetersiz olabileceği kaygısıyla Bayburt genelinde herkesi bu duruma duyarlı olmaya çağırıyor.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Avcı belgesi olanlar takibe alınmalı. Şuursuzca katliam yaparcasına avcılık yapılıyor vede marifetmiş gibi anlatılıyor.

Avatar
Hasan 7 yıl önce

Yaban hayvanlarini ekmekle ve disaridan insan eliyle beslemek, yaban ördekleri icin hicte dogal olmayan ve cok zararli bir yöntemdir.Buna ragmen bunu cok iyi bir davranismis gibi haber yapmakta ayri bir ironi tabii...Gülesin mi aglayasin mi derlerya hani...Iste tam o durum!