Yavru kediyi böyle kurtardı

Soğuk havaya aldırmadan, istinat duvarındaki korkulukları da aşarak Çoruh'a giren bir vatandaş, nehir ortasında mahsur kalan kediyi kurtardı.

Yavru kediyi böyle kurtardı
Bayburt Postası - Bayburt’ta bir vatandaş, Çoruh’ta mahsur kalan kediyi kurtardı. Bayburt merkezde Çoruh kıyısında bekleyen bir vatandaş nehrin tam ortasında yavru bir kedi gördü. Soğuk havaya aldırmadan, istinat duvarındaki korkulukları da aşarak suya giren Samet Çakmak adlı vatandaş, kediyi alıp yol kenarına bıraktı.

Samet Çakmak’ın bu duyarlı davranışı vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada da ilgi gördü.
(Fotoğraflar: Lale Temel)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengaver 8 yıl önce

"Bir adam yolda yürürken susadı, bir müddet gittikten sonra bir kuyuya rastladı. İçine inip susuzluğunu giderdi. Çıkınca susuzluktan soluyup toprağı yemekte olan bir köpek gördü. Adam kendi kendine: 'Bu köpek de benim gibi susamış.' deyip tekrar kuyuya inip, ayakkabısını su ile doldurup ağzıyla tutarak dışarı çıktı ve köpeğe su verdi. Allah onun bu davranışından memnun kaldı ve günahlarını affetti." Bilemeyiz kimin kurtuluşuna ne vesile olur. İnsan bir çırpıda bütün kazancını kaybedebileceği gibi bir iyilikle de kötü akibetini değiştirebilir.