Yaban hayatı için doğaya yiyecek bırakıldı

Bayburt'ta, Gençlik Merkezi çalışanları ile bazı gönüllü üyelerce kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.

Yaban hayatı için doğaya yiyecek bırakıldı
Bayburt Postası - Bayburt'ta, Gençlik Merkezi çalışanları ile bazı gönüllü üyelerce kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.

Gençlik Merkezi çalışanları ile gönüllü üyeleri, kar yağışı ve soğuk havada doğada yiyecek bulmakta zorluk çeken yabani hayvanlara yönelik çalışma yaptı. Çalışma kapsamında merkez çalışanları ve üyeler, lokanta ve yurt gibi toplu yemek üretimi ve tüketimi yapılan yerlerde çöpe dökülen yiyecek artıklarını topladı. Gençlik Müdürü Diler Atayeter ve Gençlik Merkezi Müdürü Savaş Erel öncülüğündeki çalışan ve üyeler, topladıkları bu yiyecekleri Aslan Dağı'nda belirlenen alanlara bıraktı.

Erel, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kış şartları nedeniyle doğada yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının yerleşim alanlarına indiğini basından takip ettiklerini belirterek, "Biz de Gençlik Merkezi olarak hayvanlarımızın yiyecek bulmasına yardımcı olmak için böyle bir çalışma yaptık. Onları bu zor şartta biraz doyurabilirsek ne mutlu bizi. Bu çalışmamızla birlikte gençlerimizin doğaya, hayvanlara olan sevgisini, onların da bu kış şartlarında aç kalmasını engellemek istedik" dedi.AA





Anahtar Kelimeler:
Savaş ErelYaban Hayatı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Savaş KARABULUT 8 yıl önce

Emeği geçenleri kutluyorum.Zorlu Kış şartlarında yaban hayvanlarının yiyecek bulması gerçekten güç.Gençlerin doğaya ve hayvanlara karşı farkındalık oluşturması çok güzel.Tekrar Teşekkürler.