Ülkü Ocakları'ndan 'hayvan barınağı' çalışması

Bayburt Ülkü Ocakları, sokak hayvanları için şehrin belirli noktalarına barınak bıraktı.

Ülkü Ocakları'ndan 'hayvan barınağı' çalışması
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, sokak hayvanları için şehrin belirli noktalarına barınak bıraktı. Ülkü Ocaklarına mensup gençler tarafından yapılan çalışmada kış şartlarında sokakta yaşayan hayvanlar için kartondan barınaklar yapılarak bir çok noktaya konuldu.

Konuyla ilgili bir açıklamada Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı'nın sosyal sorumluluk alanında çalışmalar yaptığını, hayvan barınağı çalışmasının da sosyal sorumluluk alanında gerçekleşen bir çalışma olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Bu vesile ile sokaklarda dolaşan hayvanlar için bu barınaklar hem bir yuva hem de beslenme yerleri olacak. Bu çalışma için bayanlar birimine ve onlara yardımcı olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımız bu barınaklara sahip çıkarak yiyecek katkısında bulunsunlar istiyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.