Organik arıcılara kovan başına destek

Organik arıcılık yapan yetiştiricilere kovan başına 10 lira destek ödemesi yapılacak.

Organik arıcılara kovan başına destek
Bayburt Postası - Organik arıcılık yapan yetiştiricilere kovan başına 10 lira destek ödemesi yapılacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Organi̇k Arıcılık Yapan Yeti̇şti̇ri̇ci̇leri̇n Desteklenmesi̇ne Dai̇r Tebli̇ği, Resmi Gazete'de yayımlanarak, 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

Tebliğ ile organik arı yetiştiriciliğinin geliştirilmesi, doğal kaynakların korunması, gıda güvenliğinin ve sürdürülebilirliğin sağlanmasına yönelik olarak organik arıcılık yapan yetiştiricilerin desteklenmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.

Başvurular 29 Ağustos'ta başlıyor

Organik Arılı Kovan Desteklemesi kapsamında arılı kovanlar için yetiştiricilere kovan başına 10 lira destekleme ödemesi yapılacak.

Söz konusu destekten yararlanmak isteyen yetiştiriciler, 29 Ağustos'tan itibaren 7 Ekim'e kadar gerekli belgelerle kayıtlı oldukları il/ilçe müdürlüklerine başvurabilecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.