Bakan Eroğlu: "Bayburt’ta 1.720 adet arılı kovan dağıttık"

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bayburtlu arıcıların yüzünü güldürmeye devam ettiklerini kaydederek “Bakanlık olarak arıcılığa büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar Bayburt’ta 1.720 adet arılı kovan dağıttık” dedi.

Bakan Eroğlu: "Bayburt’ta 1.720 adet arılı kovan dağıttık"
Bayburt Postası - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bayburtlu arıcıların yüzünü güldürmeye devam ettiklerini kaydederek “Bakanlık olarak arıcılığa büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar Bayburt’ta 1.720 adet arılı kovan dağıttık”  dedi. 

“Arıcılığı geliştirmek için her türlü desteğe hazırız”

Orman Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi Artvin, Bayburt ve Erzurum'da 13 mikro havzada, yaklaşık 4.500 milyon dekar alanda yürütülüyor.

Arıcılığı geliştirmek için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Proje kapsamında Bayburt’ta 360 adet arılı kovan ve yaban hayvanlarının zararlarının azaltılmasına yönelik 18 adet elektro şoklu çit sistemi Bayburtlu vatandaşlarımıza dağıttık. Bunun yanında bugüne kadar 86 adet elektro şok denilen kovanları koruyucu sistemi de yöre halkına hibe olarak verdik” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Veysel Eroğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.