Yılın ilk karı Palandöken’e yağdı

Bayramın  birinci gününden beri bölgede etkili olan sağanak yağışın ardından, Palandöken'in yüksek kesimlerinde, geceleyin kar yağışı başladı. Kar yağışı, Palandöken Dağı'nı beyaz örtüyle kaplarken, gece en düşük hava sıcaklığının 4 derece olarak ölçüldüğü Erzurum'da bugün en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece olması bekleniyor. Bayburt’ta en yüksek hava sıcaklığının ise 13 derece olması bekleniyor. Bölgemizde ki diğer illerde de en yüksek hava sıcaklıklarının, Erzincan'da 16, Kars 13, Ağrı'da 15, Iğdır'da 21, Ardahan'da 11 derece olması bekleniyor. Yetkililer son olarak, bugün öğleden sonra kısa süreli yağış beklendiğini, yarından itibaren yağışın bölgeyi terk edeceğini ve sıcaklıkların 3-4 derece artacağının tahmin edildiğini ifade ettiler.

Yılın ilk karı Palandöken’e yağdı

Yılın ilk karı Palandöken’e yağdı...Bayramın  birinci gününden beri bölgede etkili olan sağanak yağışın ardından, Palandöken'in yüksek kesimlerinde, geceleyin kar yağışı başladı. Kar yağışı, Palandöken Dağı'nı beyaz örtüyle kaplarken, gece en düşük hava sıcaklığının 4 derece olarak ölçüldüğü Erzurum'da bugün en yüksek hava sıcaklığının ise 12 derece olması bekleniyor. Bayburt’ta en yüksek hava sıcaklığının ise 13 derece olması bekleniyor. Bölgemizde ki diğer illerde de en yüksek hava sıcaklıklarının, Erzincan'da 16, Kars 13, Ağrı'da 15, Iğdır'da 21, Ardahan'da 11 derece olması bekleniyor. Yetkililer son olarak, bugün öğleden sonra kısa süreli yağış beklendiğini, yarından itibaren yağışın bölgeyi terk edeceğini ve sıcaklıkların 3-4 derece artacağının tahmin edildiğini ifade ettiler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.