Yılın en başarılı Bayburtluları kim?

2008 yılının en başarılı Bayburtluları kim? En başarılı işadamımız, en başarılı siyasetçimiz, en başarılı bürokratımız, en başarılı sanatçımız ve en başarılı sporcumuz sizce kim? İşte, bu soruların cevabı henüz verilmedi. Ama çok yakın! Bayburt Vakfının yılın en başarılı Bayburtlularını belirleyecek olan kamuoyu araştırması başladı. Yapılacak anket 1 Mart 2009 tarihine kadar sürecek. Dört ayrı kategoride gerçekleşen  anket sonrası Yılın Siyasetçisi, Yılın bürokratı, Yılın Sanatçısı ve Yılın Sporcusu gelecek oylarla belirlenecek ve ilan edilecek. Sonuçları gazetemizden takip edebileceksiniz.

Yılın en başarılı Bayburtluları kim?

Bayburt Vakfı yılın başarılı Bayburtlularını seçiyor2008 yılının en başarılı Bayburtluları kim? En başarılı işadamımız, en başarılı siyasetçimiz, en başarılı bürokratımız, en başarılı sanatçımız ve en başarılı sporcumuz sizce kim? İşte, bu soruların cevabı henüz verilmedi. Ama çok yakın! Bayburt Vakfının yılın en başarılı Bayburtlularını belirleyecek olan kamuoyu araştırması başladı. Yapılacak anket 1 Mart 2009 tarihine kadar sürecek. Dört ayrı kategoride gerçekleşen  anket sonrası Yılın Siyasetçisi, Yılın bürokratı, Yılın Sanatçısı ve Yılın Sporcusu gelecek oylarla belirlenecek ve ilan edilecek. Sonuçları gazetemizden takip edebileceksiniz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.