Üniversite öğrencisi Fatih, nerede bulundu?

Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2. sınıfta okuyan Kahramanmaraşlı Fatih Yıldız'dan Cuma gününden bu yana haber alınamıyordu. Burs parasını çeken ve üniversitedeki sınavına da girmeyen Yıldız’ın son olarak Bayburt'ta bir telefon bayisinde görüldüğü iddia edilmişti. Yine bir başka iddia, Fatih’in Aşkale’de üzerinde mavi eşofmanı ve mavi çizgili kazağıyla görüldüğü yönündeydi. Oğlunun neden kaybolduğunu bilmediklerini söyleyen anne Gülten Yıldız, çocuklarıyla hiçbir problemleri olmadığını ifade etmişti. Nihayet sevindirici haber İzmir’den geldi. Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Fatih Yıldız'ın, Ziraat Bankası'ndaki öğrenim kredisini çektikten sonra otobüsle İzmir'e gittiği öğrenildi.

Üniversite öğrencisi Fatih, nerede bulundu?

Fatih Yıldız ve babası Şahin YıldızBayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2. sınıfta okuyan Kahramanmaraşlı Fatih Yıldız'dan Cuma gününden bu yana haber alınamıyordu. Burs parasını çeken ve üniversitedeki sınavına da girmeyen Yıldız’ın son olarak Bayburt'ta bir telefon bayisinde görüldüğü iddia edilmişti. Yine bir başka iddia, Fatih’in Aşkale’de üzerinde mavi eşofmanı ve mavi çizgili kazağıyla görüldüğü yönündeydi. Oğlunun neden kaybolduğunu bilmediklerini söyleyen anne Gülten Yıldız, çocuklarıyla hiçbir problemleri olmadığını ifade etmişti. Nihayet sevindirici haber İzmir’den geldi. Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Fatih Yıldız'ın, Ziraat Bankası'ndaki öğrenim kredisini çektikten sonra otobüsle İzmir'e gittiği öğrenildi.

Babası Şahin Yıldız tarafından günlerce Bayburt, Erzurum ve Aşkale'de aranan Fatih Yıldız'a İzmir'de ulaşıldı. Ailesinin polise yaptığı kayıp ihbarının ardından Türkiye'nin her tarafına resimleri gönderilen Fatih, İzmir'de polisler tarafından bulundu. Depresyon hastası olduğu öğrenilen gencin bulunması, annesi Gülten Yıldız ve babası Şahin Yıldız tarafından sevinçle karşılandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.