Twit gerginliği: “Sen hâlâ Bayburt’ta mısın?”

Belediye Başkanı H. Ali Polat’ın, açılış sırasından karşılaştığı Ayhan Işık’a hitaben “Senin elini sıkmam. Sen hâlâ Bayburt’ta mısın?” dediği, Ayhan Işık’ın ise “Burası bunların konuşulacağı yer değil” diye cevap verdiği iddia edildi...

Twit gerginliği: “Sen hâlâ Bayburt’ta mısın?”
Bayburt Postası - Bayburt’ta dün hizmete giren bir şarküteri açılışında; Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve Kardelen Özel Eğitim Kurumu yetkilisi Ayhan Işık arasında sözlü tartışma yaşandığı iddia edildi.

Belediye Başkanı H. Ali Polat’ın, açılış sırasında karşılaştığı Ayhan Işık’a hitaben “Senin elini sıkmam. Sen hâlâ Bayburt’ta mısın?” dediği, Ayhan Işık’ın ise “Burası bunların konuşulacağı yer değil” diye cevap verdiği iddia edildi.

İddiaya göre, Başkan H. Ali Polat’ın “Ayıp değil mi? Neden o twetleri atıyorsun?” sorusuna, Ayhan Işık’ın “Ayıp ortada” cevabı üzerine tartışma alevlenmiş, vatandaşların araya girmesi ile tartışma sona ermiş.

Söz konusu gerginlik, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’in Kardelen Özel Eğitim Kurumu yetkilisi Ayhan Işık’ı, Başbakanı hedef alan sözler söylediğini iddia ederek, “O insanı Bayburt’ta tutmayın. Tuttuğunuz müddetçe AK Parti’den size fayda yok” demesiyle başlamıştı. Ardından, Kardelen Özel Eğitim Kurumu yazılı bir açıklama yapmış, özetle ‘Özbek’in ifadeleri kabul edilemez’ demişti.

Hanedan Şarküteri hizmete başladı

Yukarıda aktardığımız gerginlik yaşanırken, Bayburt Saat Kulesi Meydanı ve çevresi yeni bir tabelaya merhaba dedi. Abdullah Keskinoğlu ve Abdulhamit Çakmak ortaklığında açılan Hanedan Şarküteri hizmete başladı.

Şarküteri açılışına; aralarında Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti Belediye Başkan adayı Mete Memiş, CHP Belediye Başkan adayı Hacı Mustafa Akkuş, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Fatih Burak, MHP İl Başkanı Suat Doğan, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ve Konursu Belediye Başkanı Osman Karabulutoğlu olmak üzere bir çok davetli katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aykut 10 yıl önce

cemaatcı kardeşlerimde şimdiye kadar verdikleri oyları başa kakmaya başladılar.bence çok yanlış yapıyorlar.isterseniz oy vermeyerek büyük başkan recep tayyibin sizin dişinizda ne kadarda oy alacağina bakacağiz.sizler kendinizi ne saniyorsunuz.bizler bu ülkeyi hiç bir menfaat gütmeden seviyoruz.sizin gibi 10 dakkada satmiyoruz.12 eylülde kenan evrene fettullah hoca arayarak evlerim dersanelerim emrinizde demedimi.evet dedi.şimdi kalkmış adam gibi adam tayyibimize itirazediyorsunuz.neden sizin dışınızdaki cemaatler duaya devam ediyorda siz beddua ediyorsunuz.bir doğru sizmisiniz..ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz.başkan polat senide şiddetli kınıyorum..sana yakışmadı

Avatar
Aloş 10 yıl önce

konursuyu köy yapanlar hala ortada hangi adla dolaşıyor

Avatar
Aykut 10 yıl önce

Yazıklar olsun yanlışa yanlışla cevap vermek yakışıyormu başkan? insanlara birde örnek olacaksınız. başkanın kızgınlığı koltuğu kaybettigi için. yoksa bunlar bahane. ayhan hocayı da kınıyorum seni de kınıyorum. lütfen hata yaparak akp zarar verme.

Avatar
Miskin 10 yıl önce

Sn başkan bu yaptiğiniz ayiptir. Kimi nereden kovuyorsunuz? Siz sadece yandaşlarınıza iş imkani verirken o şahsin temsil ettiği kurumlar hemen her aileden en az bir kişinin okuyup iş güç sahibi olmasina vesile oldular. Bence gitmesi gereken onlar değil...

Avatar
D. 10 yıl önce

başkanın mantığı ben yoksam kimsede olmasın, mantığı.

Avatar
abdullah 10 yıl önce

başkanım nere ye gitsin söylermisin. 28şubatta demirel arabiistana göndermişti....

Avatar
muharrem 10 yıl önce

Hırsızların arkasında durmak ne zamandan beri namuslu bir iş oldu başkan? bırakın bu kula kulluğu. pislikler birer birer ortaya çıkıyor. rezillik diz boyu.

Avatar
boşver 10 yıl önce

yazık ki bu memleketi senin gibi birine teslim etmişler sen nekadar cahil bir insansın bugüne kadar niye sesiz çıkmıyordu ne oldu yaranıza tuzmu bastılar