Türk Sağlık Sen’den özel gece

Bu yıl ilk kez organize edilen  Türk Sağlık Sen  sosyal dayanışma ve eğlence gecesi, özel bir düğün salonunda gerçekleşti. Hemşireler gününün de kutlandığı geceye Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Asım Albayrak, Başhekim Yardımcıları Dr. Yavuz Yazıcı ve Dr. Zülkarni Özbek, Türk Sağlık Sen Gümüşhane Şube Başkanı Mustafa Aydın, Akşar Belediye Başkanı Salih Aydoğdu, Arpalı Belediye Başkanı Aydın Irmak, Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Volkan Güneş, Türk Sağlık Sen İl Temsilcisi Ömer Heme, Türk Sağlık Sen ve Türk Eğitim Sen Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Haber Sen İl Temsilcisi Bilal Yıldızoğlu ve çok sayıda hemşire katıldı. Gecenin açılış konuşmasını Türk Sağlık Sen İl Temsilcisi Ömer Heme yaptı. Heme, özetle şunları söyledi:

Türk Sağlık Sen’den özel gece

Geceye katılan küçükler doyasıya eğlendiBu yıl ilk kez organize edilen  Türk Sağlık Sen  sosyal dayanışma ve eğlence gecesi, özel bir düğün salonunda gerçekleşti. Hemşireler gününün de kutlandığı geceye Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Asım Albayrak, Başhekim Yardımcıları Dr. Yavuz Yazıcı ve Dr. Zülkarni Özbek, Türk Sağlık Sen Gümüşhane Şube Başkanı Mustafa Aydın, Akşar Belediye Başkanı Salih Aydoğdu, Arpalı Belediye Başkanı Aydın Irmak, Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Volkan Güneş, Türk Sağlık Sen İl Temsilcisi Ömer Heme, Türk Sağlık Sen ve Türk Eğitim Sen Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Haber Sen İl Temsilcisi Bilal Yıldızoğlu ve çok sayıda hemşire katıldı. Gecenin açılış konuşmasını Türk Sağlık Sen İl Temsilcisi Ömer Heme yaptı. Heme, özetle şunları söyledi:

Ömer Heme, Başhekim Opr. Dr. Asim Albayrak’a bir plaket sundu“Eğer bugün arkadaşlarımız bazı haklarına kavuşmuşlarsa, bu Türk Sağlık Sen sayesinde olmuştur. Kararlı çalışmalarımıza bundan sonra da tüm hızıyla devam edeceğiz. Bayburt Türk Sağlık Sen olarak bir yıl içerisinde hekim, ebe hemşire ve memur arkadaşlarımızın sorunlarını yerel basında duyurmaya çalıştık, yemek ücretlerinin kesilmemesi için hastanemizde basın açıklaması yaptık. Bugün geriye dönük olarak faiziyle birlikte kesilen paralarınızı alabilirsiniz. Türkiye de bir ilk yaparak memurlar haftasını, hekimlerimizin, ebe ve hemşirelerimizin haftalarını çeşitli etkinliklerle kutladık. Dünyada ve Türkiye’de cereyan eden olaylara sessiz kalmadık ve yine basın açıklamalarıyla bunları kamuoyuyla paylaştık.

Bayburt ilinde bir ilk daha yaparak kadın kollarını kurduk. Bir ay önce Bayburt’ta görev yapan vekil ebe ve arkadaşlarımız için döner sermaye almaları için başlatmış olduğumuz çalışmalar yargı aşamasındadır. Çok yakında inşallah meyvesini verecektir. Davalarını kazanarak döner sermayelerini alacaklardır.

Geceye kalabalık bir davetli grubu katıldıBizi biz kılan değerlerimizi her zaman ön planda tuttuk. Fotokopi sendikacılığı yapanlar yıllardır bizim yaptıklarımızı kendileri yapmış gibi siz değerli çalışanlara lanse etmeye çalışmaktadırlar. Daha düne kadar çözümlenemez denilen 4 B’li 4 bin 924 arkadaşımızın sorunlarına masa başında değil meydanlarda çözüm bulduk. ‘Kadromu istiyorum’ adı altında yaptığımız kampanyada binlerce dilekçeyi Sağlık Bakanlığına takdim ettik. Yine hizmetli kadrosunda istihdam edilen arkadaşlarımızdan dilekçelerini alıp Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan siyasi partilerimize takdim ettik.

Bir hiç bir zaman hiç bir siyasi partinin çatısı altında olmadık, arkadaşlarımızı menfaat için ve asla bir yerlerden nemalanmak için basamak olarak kullanmadık, kullanmayacağız.”

Müzik ve eğlencenin hakim olduğu gecede Türk Sağlık Sen Bayburt İl Temsilcisi Ömer Heme, Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Asim Albayrak’a bir plaket sundu. Gece daha sonra akşam yemeği ile sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.