Türk Dünyası Parkı’nda, sosyal güvenlik panayırı

Sosyal Güvenlik Haftası Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Törenler Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Bilal Başer ve SGK personelleri tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulması, valilik ve belediye ziyaretleri ile başladı. Vali Kerem Al’ı ziyaret eden SGK İl Müdürü Bilal Başer haftanın önemine değinerek “11-17 Mayıs tarihleri arasında yapacağımız çeşitli etkinliklerle Sosyal Güvenlik sistemindeki değişiklikleri vatandaşlarımıza duyurmaya çalışacağız. Türk Dünyası parkında açacağımız stantta Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili vatandaşlarımıza bilgiler verilecek ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nun tanıtım broşürleri dağıtarak vatandaşlarımızın sistem hakkında bilgilendirilmesi sağlanacak” dedi. Vali Kerem Al’a SGK İl Müdürü Bilal Başer tarafından günün anlam ve önemini belirten bir plaket sunuldu.  

Türk Dünyası Parkı’nda, sosyal güvenlik panayırı

Kutlamalara katılan emekliler ellerinde karanfillerle poz verdiSosyal Güvenlik Haftası Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Törenler Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Bilal Başer ve SGK personelleri tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulması, valilik ve belediye ziyaretleri ile başladı. Vali Kerem Al’ı ziyaret eden SGK İl Müdürü Bilal Başer haftanın önemine değinerek “11-17 Mayıs tarihleri arasında yapacağımız çeşitli etkinliklerle Sosyal Güvenlik sistemindeki değişiklikleri vatandaşlarımıza duyurmaya çalışacağız. Türk Dünyası parkında açacağımız stantta Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili vatandaşlarımıza bilgiler verilecek ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nun tanıtım broşürleri dağıtarak vatandaşlarımızın sistem hakkında bilgilendirilmesi sağlanacak” dedi. Vali Kerem Al’a SGK İl Müdürü Bilal Başer tarafından günün anlam ve önemini belirten bir plaket sunuldu.

 

Belediye Başkanı H.Ali Polat’ı da ziyaret eden Başer, Başkan Polat’a da günün anısına plaket sundu. Etkinlikler Türk Dünyası parkında “Sosyal Güvenlik Standı”nın açılması ve İl protokolünün ziyareti ile devam etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu personeli günün anısına toplu fotoğraf çektirdiVali Kerem Al’a SGK İl Müdürü Bilal Başer tarafından bir plaket sunuldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Türk Dünyası Parkı'nda devam eden haftaya halk yoğun ilgi gösteriyor

 Ellerinde kırmızı karanfillerle kutlamaları takip eden vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.