Tunalı Hilmi Bey’den Abdullah Gül’e...

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Hacı Ali Polat'tan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Başkan Polat, Cumhurbaşkanı Gül'e yöresel ihramdan yapılmış yatak örtüsü hediye etti. Hediyeyi inceleyen Cumhurbaşkanı Gül, "Bunların okulunu açmak lazım. Buradaki vatandaşları bu konuda yetiştirmek için öğretmenler getirip, üreteceğimiz ürünleri yurtiçi ve yurtdışına pazarlamamız gerekiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e ayrıca; 1913 yılında Kaymakam Tunalı Hilmi Bey döneminde kurulan “Bayburt Müslümanları Dilendirmez Cemiyeti” fermanı hediye edildi. Fermanı inceleyen ve 1913 yılına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, fermandan haberdar olduğunu söyledi.

Tunalı Hilmi Bey’den Abdullah Gül’e...

Gül, Bayburt Belediyesinde...Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Hacı Ali Polat'tan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Başkan Polat, Cumhurbaşkanı Gül'e yöresel ihramdan yapılmış yatak örtüsü hediye etti. Hediyeyi inceleyen Cumhurbaşkanı Gül, "Bunların okulunu açmak lazım. Buradaki vatandaşları bu konuda yetiştirmek için öğretmenler getirip, üreteceğimiz ürünleri yurtiçi ve yurtdışına pazarlamamız gerekiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e ayrıca; 1913 yılında Kaymakam Tunalı Hilmi Bey döneminde kurulan “Bayburt Müslümanları Dilendirmez Cemiyeti” fermanı hediye edildi. Fermanı inceleyen ve 1913 yılına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, fermandan haberdar olduğunu söyledi.

 

Gül'e, Bayburt Belediyesi'nin girişinde de sevgi gösterileri vardı...Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e ehramdan üretilmiş bir el sanatı ürünü hediye etti...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.