Tefeci Operasyonu

Bayburt Postası – Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlarda, uzun süredir takip edildiği öğrenilen bir gruba baskın düzenlendi. 3 ayrı noktaya aynı anda baskın yapan ekipler, 4 kişiyi gözaltına aldı. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütü yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde suç işlemek, tefecilik" suçlarını işleyen gruba yönelik operasyonlarda ayrıca; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 90 adet farklı tarih ve şahıslar adına düzenlenmiş toplam 30.700,00 TL tutarında senet, 54 adet boş senet, 6 adet çeşitli marka ve modelde araçlara ait Motorlu Araç Trafik ve Tescil Belgesi, 1 adet sustalı bıçak, 13 adet çeşitli şahıslar adına düzenlenmiş tapu senedi, 1 adet Laptop bilgisayar ele geçirildi.

Tefeci Operasyonu

Bayburt Emniyeti’nden Tefeci OperasyonuBayburt Postası – Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlarda, uzun süredir takip edildiği öğrenilen bir gruba baskın düzenlendi. 3 ayrı noktaya aynı anda baskın yapan ekipler, 4 kişiyi gözaltına aldı. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütü yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde suç işlemek, tefecilik" suçlarını işleyen gruba yönelik operasyonlarda ayrıca; 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 90 adet farklı tarih ve şahıslar adına düzenlenmiş toplam 30.700,00 TL tutarında senet, 54 adet boş senet, 6 adet çeşitli marka ve modelde araçlara ait Motorlu Araç Trafik ve Tescil Belgesi, 1 adet sustalı bıçak, 13 adet çeşitli şahıslar adına düzenlenmiş tapu senedi, 1 adet Laptop bilgisayar ele geçirildi.

Şüpheli olarak yakalanan ve gözaltına alınan 4 kişiden 2’si serbest bırakılırken, diğer 2 şüpheli şahıs mahkeme tarafından tutuklandı.

Operasyon ödüllendirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen, takip ve baskınlarla grubu çökerten personel İl Emniyet Müdürü Mesut İnce tarafından ödüllendirildi.

Ele geçirilenlar arasında tabanca ve bıçağın yanı sıra çok sayıda boş senet dikkat çektiGrubu çökerten personel İl Emniyet Müdürü Mesut İnce tarafından ödüllendirildi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.