“Suçlarla mücadele devletin gücünü gösterir”

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen bölge toplantısı Trabzon’da yapıldı. Toplantıya Trabzon, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Amasya, Gümüşhane ve Bayburt Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürleri katıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Daire Başkanı Ahmet Pek, “Suçlarla mücadele devletin gücünü gösterir” dedi. Daire Başkanı Ahmet Pek, organize suçlarla mücadelenin etkili olabilmesi için Devletin gücünü ortaya koyması ve uluslararası alanda saygı görmesi için de sınırlarına hakim olmasının şart olduğunu söyledi.  

“Suçlarla mücadele devletin gücünü gösterir”

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürleri bir araya geldiKaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen bölge toplantısı Trabzon’da yapıldı. Toplantıya Trabzon, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Amasya, Gümüşhane ve Bayburt Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürleri katıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Daire Başkanı Ahmet Pek, “Suçlarla mücadele devletin gücünü gösterir” dedi. Daire Başkanı Ahmet Pek, organize suçlarla mücadelenin etkili olabilmesi için Devletin gücünü ortaya koyması ve uluslararası alanda saygı görmesi için de sınırlarına hakim olmasının şart olduğunu söyledi.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen bölge toplantısı, Trabzon Polisevi'nde yapıldı. İki yılda bir yapılan toplantıya KOM Daire Başkanı Ahmet Pek, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Amasya, Tokat, Ardahan, Gümüşhane ve Bayburt İl Emniyet Müdürlükleri’nden KOM şube müdürleri katıldı.

KOM Daire Başkanı Ahmet Pek, toplantının açılışında yaptığı konuşmada KOM Daire Başkanlığının ve personelinin büyük bir özveriyle çalıştığını ve son derece önemli görevler icra ettiğini söyledi. İlgi alanlarına giren suçların, bütün toplumların da ilgilendiği ve zarar gördüğü suçlar olduğunu belirten Pek, toplumları kemiren bu suçlarla gereği gibi ve usulüne uygun bir şekilde mücadele edildiği takdirde bu suçların da ilerleme imkanı bulamayacağını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.