Su borçlularına ciddi uyarı

Bayburt Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, su tahsilatında tahakkuk oranının çok düşük olması nedeniyle yeni sisteme geçildiği belirtildi. Yeni sisteme göre Bayburt Belediyesi, Ağustos ayından itibaren telefon ve elektrik faturalarında olduğu gibi 2 aylık su faturasını ödemeyen abonelerinin suyunu kesecek. Yapılan yazılı açıklamada, su borcu olan abonelere 30 Eylül 2009 tarihine kadar zaman tanındığı, buna rağmen ödeme yapmayan abonelerin “hiç bir taviz verilmeden” sularının kesileceği belirtildi.

Su borçlularına ciddi uyarı

Su borçlarına Belediyeden uyarı...Bayburt Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, su tahsilatında tahakkuk oranının çok düşük olması nedeniyle yeni sisteme geçildiği belirtildi. Yeni sisteme göre Bayburt Belediyesi, Ağustos ayından itibaren telefon ve elektrik faturalarında olduğu gibi 2 aylık su faturasını ödemeyen abonelerinin suyunu kesecek. Yapılan yazılı açıklamada, su borcu olan abonelere 30 Eylül 2009 tarihine kadar zaman tanındığı, buna rağmen ödeme yapmayan abonelerin “hiç bir taviz verilmeden” sularının kesileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.