Sonunda bu da oldu, su kavgası bir cana mal oldu

Sakızlı köyünde önceki akşam iki aile arasında su yüzünden çıkan husumet acı bir tablo ortaya çıkardı. Çıkan tartışma, büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Biri ağır olmak üzere 5 kişinin yaralandığı kavgada 35 yaşında olan Bünyamin Okumuş hayatını kaybetti. Bazı yaralılar Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, Rıdvan Demir ve Selahattin Demir isimli iki yaralı ise Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Kavgayı ve husumeti hastane önünde devam ettirmeye niyetli taraflar, hastane önünde yoğun bir kalabalık oluşturdu.

Sonunda bu da oldu, su kavgası bir cana mal oldu

Kavgada yaralananlar Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldıSakızlı köyünde önceki akşam iki aile arasında su yüzünden çıkan husumet acı bir tablo ortaya çıkardı. Çıkan tartışma, büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Biri ağır olmak üzere 5 kişinin yaralandığı kavgada 35 yaşında olan Bünyamin Okumuş hayatını kaybetti. Bazı yaralılar Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, Rıdvan Demir ve Selahattin Demir isimli iki yaralı ise Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Kavgayı ve husumeti hastane önünde devam ettirmeye niyetli taraflar, hastane önünde yoğun bir kalabalık oluşturdu.

 Polis ve jandarma tarafından gerek köyde, gerekse hastane önünde alınan tedbirler şimdilik olayın büyümesini önlemiş durumda. Olayla ilgili soruşturma ise jandarma tarafından devam ettiriliyor.

 

 

Kavgada biri ağır olmak üzere 5 kişi yaralandıKavgada 35 yaşında olan Bünyamin Okumuş hayatını kaybetti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.