Son bir haftada, inşaatlarda 4. ölüm

Bayburt Postası - Trabzon'da son 1 haftada 3 kişi yüksekten düşerek hayatlarını kaybetti. 10 kişi de dikkatsizlik sonucu yüksekten düşerek hastanelerde tedavi altına alındı. İnşaattan düşerek hayatını kaybeden son isim, Bayburtlu 18 yaşındaki Akın Aktaş isimli genç oldu. 18 yaşındaki Akın Aktaş isimli gencin, Trabzon’a bir gün önce geldiği ve inşaatta çalışmaya başladığı bildirildi. İşe başladığı 10 katlı inşaatın 9'uncu katından düşen ve hayatını kaybeden Akın Aktaş’ın (18) halata bağlı makaralı vincin yerinden kopması ve vincin makarasının giysilerine takılması sonucu düştüğü bildirildi. Aktaş’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adlı Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Son bir haftada, inşaatlarda 4. ölüm

Hayatını kaybeden son isim, Bayburtlu 18 yaşındaki Akın Aktaş genç olduBayburt Postası - Trabzon'da son 1 haftada 3 kişi yüksekten düşerek hayatlarını kaybetti. 10 kişi de dikkatsizlik sonucu yüksekten düşerek hastanelerde tedavi altına alındı. İnşaattan düşerek hayatını kaybeden son isim, Bayburtlu 18 yaşındaki Akın Aktaş isimli genç oldu. 18 yaşındaki Akın Aktaş isimli gencin, Trabzon’a bir gün önce geldiği ve inşaatta çalışmaya başladığı bildirildi. İşe başladığı 10 katlı inşaatın 9'uncu katından düşen ve hayatını kaybeden Akın Aktaş’ın (18) halata bağlı makaralı vincin yerinden kopması ve vincin makarasının giysilerine takılması sonucu düştüğü bildirildi. Aktaş’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adlı Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Akın AktaşTrabzon’da inşaattan düşerek hayatını kaybedenler Akın Aktaş ile sınırlı kalmadı. 79 yaşındaki İslam Güney, 57 yaşındaki Mustafa Yetim ve 23 yaşındaki Birol Keskin’de  inşaattan düşerek hayatını kaybetmişti. Son 1 haftada ayrıca 10 kişi de yüksekten düşerek hastanelerde tedavi altına alındı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.