"Şikayet etmeden, her zaman ülkesinin yanında olan Bayburtlular”

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt ziyareti devam ediyor… Cumhurbaşkanı Gül’ü Bayburt'a gelişlerinde Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti Bayburt milletvekilleri Ülkü Gökalp Güney ve Fetani Battal ile protokol üyeleri karşıladı. Karşılamada, Cumhurbaşkanlığının himayesinde yürütülen ''81 İlden 81 Yıldız Projesi' kapsamında Bayburt'un 'yıldız öğrencisi' seçilen Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Emine Turan, Cumhurbaşkanı Gül'e bir buket çiçek sundu. Vali Al ile makamında bir süre görüşen Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra valilik balkonuna çıkarak yoğun tezahüratlar altında vatandaşlara hitap etti. Sevgi ve muhabbetlerini dile getirerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Gül, Bayburt'u ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Bayburt'ta coşkuyla karşılandı...Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt ziyareti devam ediyor… Cumhurbaşkanı Gül’ü Bayburt'a gelişlerinde Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti Bayburt milletvekilleri Ülkü Gökalp Güney ve Fetani Battal ile protokol üyeleri karşıladı. Karşılamada, Cumhurbaşkanlığının himayesinde yürütülen ''81 İlden 81 Yıldız Projesi' kapsamında Bayburt'un 'yıldız öğrencisi' seçilen Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Emine Turan, Cumhurbaşkanı Gül'e bir buket çiçek sundu. Vali Al ile makamında bir süre görüşen Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra valilik balkonuna çıkarak yoğun tezahüratlar altında vatandaşlara hitap etti. Sevgi ve muhabbetlerini dile getirerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Gül, Bayburt'u ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığının himayesinde yürütülen 81 İlden 81 Yıldız Projesi kapsamında Bayburt'un 'yıldız öğrencisi' seçilen Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Emine Turan, Cumhurbaşkanı Gül'e bir buket çiçek sundu...“Şikayet etmeyen ama daima ülkesinin yanında olan fedakarlıklarda bulunan vatandaşlarımızsınız”

Ziyaretlerinde sorumlulardan aldığı bilgiler doğrultusunda şehrin sorunlarını çözmeye çalışacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Şikayet etmeyen ama daima ülkesinin yanında olan fedakarlıklarda bulunan vatandaşlarımızsınız. Bizlerde muhakkak ki devlet olarak sizlerin yanınızda olacağız." dedi.

Konuşmasında yapılacak birçok işler olduğunu dile getiren Gül, "Devletin bütün kurumları, başta hükümet olarak hepimiz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizin bütün noksanlıklarınızı gidermek için gece gündüz devletimiz çalışmaktadır. İnanıyorum ki her şey daha güzel olacak. Herkes sizlere layık olmak için büyük çaba sarf edecek. Sizler ne kadar çok bu yapılan işleri kolaylaştırırsanız, buradaki yöneticilerinize destek verirseniz, elbirliğiyle dayanışma içerisinde olursanız, kardeşliğinizi, dostluğunuzu gösterirseniz inanıyorum ki bu işler çok daha hızlı bir şekilde olacaktır. Sizler her zaman bu muhabbeti bizlere göstermişsinizdir. Bizler de muhakkak ki bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Hizmetleri en iyi şekilde devlet olarak yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

“Devletimiz daima yanınızda olacak”

Abdullah Gül, Bayburt'ta incelemelerine devam ediyorÜniversite ziyaretinde rektörle görüşerek eksiklikleri, neler yapılabileceğini göreceklerinin altını çizen Gül, "Her şey sizin için olacak. Devlet hep size hizmet için vardır. Sizin noksanlıklarınızı gidermek için vardır. Hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin. Daima devletimiz yanınızdadır. Daima onu yanınızda bileceksiniz. Herhangi bir ihtiyacınız olduğunda en yakın devlet görevlisiyle ihtiyacınızı paylaşacaksınız. Bu gösterdiğiniz sevgi, bu gösterdiğiniz muhabbet, cumhurbaşkanınız olarak benim şahsımda devletinizde gösterdiğiniz sevgidir." şeklinde konuştu.

“Hastane tamamlanacak”

Bu esnada Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı Gül'e hastanenin tamamlanacağı bilgisini verdi. Cumhurbaşkanı Gül de hastanenin çok kısa sürede tamamlanacağını duyurdu. Gül, vatandaşların sağlık hizmetlerinin en iyi mertebeye ulaştırılacağından tereddütleri olmamasını isterken, vatandaşlar ise 'tren yolu' diye istekte bulundu.

Abdullah Gül, Bayburt'ta coşkulu bir şekilde karşılandı“(Demiryolu) Size her şey layıktır”

Cumhurbaşkanı Gül, son günlerde gündemin önemli maddelerinden olan ve kalabalık tarafından açılan hızlı tren pankartlarını okudu ve konuyla ilgili Vali Kerem Al’dan bilgiler aldı.  

Cumhurbaşkanı Gül, "Size her şey layıktır. Milletimizin bütün fertleri her yerde herkes bütün güzelliklere layıktır. Herkesin daha çok hizmet bekleme, daha güzel bir şekilde ihtiyaçlarını giderme hakkı tabii ki vardır. Şundan emin olun ki, devletimiz bütün bunları yerine getirmek için azimlidir, kararlıdır ve gece gündüz de çalışmaktadır." diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Gül'ün yaptığı konuşmanın tam metnini okumak için...

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Abdullah Gül“Saygıdeğer vatandaşlarım, sevgili Bayburtlular, aranızda bulunmaktan bahtiyarım. Ülkemizin neredeyse bütün illerini çeşitli vesilelerle gezmiştim. Ama Bayburt’a doğrusu gelmek nasip olmamıştı. Bu hep içimde bir uhde olarak kalıyordu.

Bugün bu güzel şehrimizi, bu şirin beldemizi ve siz vatanına, milletine, devletine bağlı değerli vatandaşlarımı, Bayburtluları burada ziyaret etmekten son derece mutluyum.

Ayrıca bu gelişimde şu kısa süre içerisinde de gördüğüm gelişmeler ve biraz sonra Vali Bey ve diğer bütün sorumlulardan alacağım bilgilerle de bu şehrimizin nasıl giderek geliştiğini öğreneceğim.

Sizler devletinize  her zaman bağlı, fedakâr, şikayet etmeyen ama daima devletinin yanında olan, fedakârlıklarda bulunan vatandaşlarımızsanız, bizlerde muhakkakki devlet olarak sizlerin yanınızda olacağız.

Şüphesiz ki bir çok yapılacak işler vardır. Noksanlıklar vardır. Ama gördüğünüz gibi devletin bütün kurumları başta hükümet olmak üzere herkes elinden geldiği gayreti gösterip sizin bütün noksanlıklarınızı gidermek için gece gündüz çalışmaktadır.

İnanıyorum ki, her şey çok daha güzel olacak. Herkes sizlere layık olmak için büyük bir gayret içerisinde. Sizler ne kadar çok yapılan işleri kolaylaştırır, ne kadar çok buradaki yöneticilerinizle elbirliği ve dayanışma içerisinde olursanız, kardeşliğinizi dostluğunuzu her vesilede gösterirseniz, inanıyorum ki, bu işler çok daha kolay olacaktır.

Gül, Hükümet Konağı balkonundan halkı selamladı Başta Valiniz olmak üzere bütün ilin yöneticilerine, hepsine ne kadar çok kolaylık gösterir, destek verirseniz her şey çok daha hızlı süratli olacaktır. Sizler, az önce söylediğim gibi bizlere bu muhabbeti her zaman göstermişsinizdir. Bizlerde muhakkak ki bunu hiçbir zaman unutmayıp, sizlere dair hizmetleri bir şekilde devlet olarak yapmak için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Bayburt sonradan il oldu. İl oluşunuzun 20. yılını bu vesileyle tebrik etmek istiyorum. Ama gördüğünüz gibi bütün kurumlarımız çalışıyor. En son Üniversitemizde gerçekleşmiş oldu. Bugün üniversitemizin eksikliklerini nelerin yapılması gerektiğini yakından göreceğim ve en kısa zamanda bunların tamamlanması için harekete geçeceğiz. Her şey sizin için olacak.  

Devlet sizin noksanlıklarınızı gidermek için vardır. Hiç bir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin. Daima devletiniz yanınızdadır. Daima devleti yanınızda bileceksiniz. Herhangi bir ihtiyacınız olduğunda en yakın devlet görevlisi kimse onunla paylaşacaksınız. Sorunlarınız ve beklentileriniz yerine getirilecektir.

Bu gösterdiğiniz sevgi, gösterdiğiniz muhabbet Cumhurbaşkanınız olarak benim şahsımda devletinize göstermiş olduğunuz sevgidir. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Hepinize parlak aydınlık gelecekler temenni ediyorum. Sağlık, sıhhat ve afiyet temenni ediyorum.

Bu arada Sağlık Bakanımız yanımda, hastanenizin eksiklikleri en kısa zaman da tamamlanacaktır. Bunu da burada söylemek istiyorum. Sizler her şeye layıksınız. Tüm vatandaşlarımız olarak, doğudan batıya, kuzeyden güneye herkesin ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde giderilmesini beklemeye hakkı tabiî ki vardır. Ama şundan emin olun ki devletimiz bütün bunları yerine getirmek için azimlidir, kararlıdır ve gece-gündüz çalışmaktadır. Tekrar hepinize şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun.” 

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.