Şehidin adı, şehit düştüğü sokağa yazıldı

Bayburtlu Özel Harekatçı Ömür Erbay’ı, silah arkadaşları unutmuyor.

Şehidin adı, şehit düştüğü sokağa yazıldı
Bayburt Postası - Arkadaşları, Şehit Ömür Erbay'ın adını şehit düştüğü sokağa yazdı. 14 Aralık’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının devam ettiği Şırnak Cizre'de operasyonlar sürerken, geçtiğimiz 19 Ocak Salı günü terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit düşen Bayburtlu Özel Harekatçı Ömür Erbay’ı, silah arkadaşları unutmuyor.

Özel harekatçıların askerle birlikte düzenlediği ve şehit isimlerinin verildiği operasyonlarla teröristlerden temizlenen mahallelerde zaman zaman şehit isimlerinin yazıldığı sokak görüntüleri de dikkat çekiyor. Sosyal medyadan paylaşılan bu görüntülerden biri olan fotoğraftaki sokağın Şehit Ömür Erbay’ın şehit düştüğü Cudi Mahallesi'ndeki sokak olduğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.