“Şebeke 400 gün sonra yenilenmiş olacak”

Bayburt Belediyesi Kent Konseyi ikinci toplantısı Belediye Meclis salonunda gerçekleşti. Başkan Polat toplantıda yaptığı konuşmada, acil çözüm bekleyen sorunların başında gelen alt yapı ve içme suyu şebekesinin yenilenmesi konusunda bilgiler verdi. Şebekenin yenilenmesi için ihalenin yapıldığını açıklayan Başkan Polat, yüklenici firmanın 400 iş günü içerisinde çalışmayı tamamlayacağını söyledi. Polat, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Şebeke 400 gün sonra yenilenmiş olacak”

Kent Konseyi toplandıBayburt Belediyesi Kent Konseyi ikinci toplantısı Belediye Meclis salonunda gerçekleşti. Başkan Polat toplantıda yaptığı konuşmada, acil çözüm bekleyen sorunların başında gelen alt yapı ve içme suyu şebekesinin yenilenmesi konusunda bilgiler verdi. Şebekenin yenilenmesi için ihalenin yapıldığını açıklayan Başkan Polat, yüklenici firmanın 400 iş günü içerisinde çalışmayı tamamlayacağını söyledi. Polat, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Yeni hattın üç ayrı bölgeden gelme durumu vardı. Ancak, biz en güvenli, en kısa ve maliyeti diğerlerine göre daha uygun olan karayolu kenarından getirilmesine karar verdik. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, büyük ihtimalle su şebekemiz bu güzergahtan geçecek. İlimizin kanalizasyon projesi de bitirildi. Projeyi, 2010 yılı bütçesine alması için İller Bankasına gönderdik. Atık su arıtma ile ilgili proje çalışmalarımız ise devam ediyor.”

Başkan Polat, kent konseyi toplantılarının kenti hep birlikte yönetme isteğinin sonucu olduğunu söyledi. Özellikle kadınları ve gençleri bu çalışmalara katılmaya davet eden Başkan Polat, daha sonra konsey katılımcıları ile Bayburt Üniversitesi ve üniversiteye gelecek öğrencilere yönelik hazırlıklara değindi.

Toplantı sonunda Kent Konseyinde çalışma grupları oluşturuldu. Çalışma grupları ile birlikte Kent Konseyinin Ocak ayı içerisinde tekrar toplanılmasına karar verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.