PTT'den Anneler Günü'ne özel

PTT A.Ş. 2017 yılı Anneler Günü'ne özel mektup kampanyası ve pul sergisi düzenliyor.

PTT'den Anneler Günü'ne özel
Bayburt Postası - PTT A.Ş. 2017 yılı Anneler Günü'ne özel mektup kampanyası ve pul sergisi düzenliyor. Ayrıca posta kargosu ve APS kurye yurtiçi gönderi ücretlerinde de indirime gidiyor.

Konuya ilişkin PTT tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Şirketimizce verilen hizmetlerimizin vatandaşlar tarafından tanınırlık ve kullanırlık oranının arttırılması amacıyla 2017 yılı Anneler Günü için kampanya düzenlenmiş olup kampanyaya özel ücretsiz olarak dağıtılmak üzere 1.000.000 (Bir milyon) adet mektup kağıdı ve zarf bastırılarak işyerlerimize teslim edilmiştir.

Ayrıca, tüm özel günlerde olduğu gibi Anneler Günü'nden önceki 5 iş günü (08-09-10-11-12 Mayıs 2017) içerisinde postaya verilen Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerinde yurtiçi gönderilerine yüzde 10 indirim uygulanacaktır. (Herhangi bir indirimden faydalanan gönderilere ayrıca bu indirim uygulanmaz.)

Bununla birlikte; "Anneler Günü" nedeniyle şirketimizce 10-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Neo Marin Alışveriş Merkezi E-5 Karayolu Tersane Kavşağı Pendik/İSTANBUL adresinde pul sergisi düzenlenecek olup; mesai saatleri içinde sergi alanında "Anneler Günü Pul Sergisi 10-14.05.2017 İSTANBUL" ibareli özel tarih damgası kullandırılacaktır. Söz konusu özel tarih damgalı zarflar 2,00 TL bedelle www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Anahtar Kelimeler:
PTTAnneler Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.