PTT, 175 yaşında

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 175'inci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

PTT, 175 yaşında
Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 175'inci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. PTT Bayburt Başmüdür Vekili Recep Oruç, gazetecilere yaptığı açıklamada, PTT'nin 1840 yılından bu yana kesintisiz şekilde halka hizmet sunduğunu söyledi.

Oruç, kuruluş olarak halka hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "PTT çağdaşlaşmanın bir gereği olarak her geçen gün değişim ve gelişim içinde hizmet vermeye devam etmektedir. Sorumluluk sahamızda 9 iş yerinde 48 çalışanla PTT hizmetlerini halkımıza sunuyoruz" dedi.

PTT'nin yaygın hizmet ağı ve geniş araç filosuyla halka sunduğu hizmet kalitesini yükseltmek için her geçen gün kendini yenilediğini ifade eden Oruç, "Gelişen teknolojiye paralel olarak hizmetlerimizin kalitesini, dolayısıyla müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik eğitimli personel ve teknolojiyle desteklenmiş çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal sorumluluk kampanyalarımız kapsamında Kızılay'ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek veriyoruz" diye konuştu.

Oruç, bu zamana kadar verdikleri hizmetler ve yaptıkları projelerin, bundan sonra yapacaklarının habercisi olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda takip ederek uygulamaya koymayı hedefleyen kurum olarak, 175 yıllık tecrübenin verdiği güvenle kuruluşumuzu daha da ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Bayburt halkının gösterdiği ilginin bilinci ve sorumluluğu içinde kurum çalışanları adına halkımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum."

Oruç ve PTT Merkez Müdürü Turgay Çepni, açıklamanın ardından, 175'inci müşteriye çeşitli hediyeler verdi. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.