Protokolden Bayram Mesajları

3 Günlük Ramazan Bayramı yarın başlıyor. Bayram dolayısıyla Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, Bayburt Emniyet Müdürü Müdürü Mesut İnce ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu birer kutlama mesajı geçti. Bizlerde Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, Bayburt Postası ve Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesi ailesi adına tüm okurlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, Türk topraklarına ve İslam ülkelerine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. İşte o mesajlar:  

Protokolden Bayram Mesajları

Protokolden Bayram Mesajları...3 Günlük Ramazan Bayramı yarın başlıyor. Bayram dolayısıyla Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, Bayburt Emniyet Müdürü Müdürü Mesut İnce ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu birer kutlama mesajı geçti. Bizlerde Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, Bayburt Postası ve Çoruh’un Doğduğu Yer Gazetesi ailesi adına tüm okurlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, Türk topraklarına ve İslam ülkelerine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. İşte o mesajlar:

 

 

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı;  güzelliklerin ve dostlukların tazelendiği; toplum hayatımızda müstesna bir yere sahip olan Ramazan Bayramının arifesindeyiz.

Bayramlar; iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimiz; diğer yandan da kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır.

İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir. Kısacası millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir bayramlarımız.

Bu duygu ve düşüncelerle; değerli çalışma arkadaşlarımın ve Bayburtlu hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik eder, selam ve saygılar sunarım.


Kerem Al
Bayburt Valisi


Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, sevenlerin bir araya geldiği rahmet ve şefkatle dolu sevgi ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı önemli günlerdir.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, günlerdir.

Bu vesile ile hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, tüm İslam alemine hayırlara vesile olasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.  


H. Ali Polat
Bayburt Belediye Başkanı

Sevginin, hoşgörünün ve kucaklaşmanın simgesi olan Bayramlarda; Milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak sevgiye, hoşgörüye yönelmeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Çünkü bu özel günler hepimiz için kıvanç, coşku ve kucaklaşma vesilesidir.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde açlık, yoksulluk, savaşlar ve doğal afetler yüzünden inleyen insanlar için dua ederken, vatanımızda bağımsız ve özgür bir şekilde birlik beraberlik içinde yaşamanın ne kadar büyük bir nimet olduğunu bir kez daha hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Bayburt halkı ile Teşkilatımızda görev yapan tüm personel ve ailelerinin Ramazan Bayramını kutlar, insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisi ile sevgi ve saygılar sunarım.

Mesut İnce
Bayburt Emniyet Müdürü

Tüm hemşehrilerimin, akademik ve idari personelimin ve sevgili öğrencilerimizin Ramazan Bayramını en içten duygularımla tebrik eder, mutluluk ve esenlikler dilerim.

Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu
Bayburt Üniversitesi Rektörü

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.