Protokol stres attı

Bayburt’ta görev yapan protokol  ve daire müdürleri birlik beraberlik yemeğinde buluştu. Bayburt Valisi Kerem Al, buluşma ile ilgili “İlimizde görev yapan tüm arkadaşlarımızla bir araya gelerek hem birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, Bayburt’la ilgili konuları görüşüp fikir birliği ile varsa sorunları çözmek, gerekli işlemleri yapmak adına burada toplandık. İlimizin değişimi, gelişimi için görev yapan bu arkadaşlarımıza devletimiz adına moral vermek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına birlikteliğimizde bizlerle aynı zorluklarda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” Dedi.

Protokol stres attı

Vali Al, satranç müsabakasını ilgiyle takip ettiBayburt’ta görev yapan protokol  ve daire müdürleri birlik beraberlik yemeğinde buluştu. Bayburt Valisi Kerem Al, buluşma ile ilgili “İlimizde görev yapan tüm arkadaşlarımızla bir araya gelerek hem birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, Bayburt’la ilgili konuları görüşüp fikir birliği ile varsa sorunları çözmek, gerekli işlemleri yapmak adına burada toplandık. İlimizin değişimi, gelişimi için görev yapan bu arkadaşlarımıza devletimiz adına moral vermek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına birlikteliğimizde bizlerle aynı zorluklarda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” Dedi.

Yemekte birlik ve beraberlik pekiştirildiÖğretmenevinde gerçekleşen yemeğe Bayburt Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı H.Ali Polat, Garnizon Komutanı İstk. Kurmay Albay İkrami Özturan, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Bülent Çakar, Adalet Komisyonu Başkanı Recep Eşim, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, adli personel ve Daire Müdürleri katıldı.

Yemek sonrası müzik dinleyen protokol daha sonra satranç müsabakası yaptı. 

Yemek sonrası müzik dinleyen protokol daha sonra satranç müsabakası yaptı

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.