Polis Okulu öğrencimiz Yunus Ertürk’ten iyi haber

Savunma teknikleri dersinde fenalaşan ve kalbi duran Bayburt Polis Okulu öğrencisi Yunus Ertürk’ten iyi haber geldi. Yunus’un sağlık durumunun iyi olduğu ve en kısa sürede taburcu edileceği kaydedildi. Peki olay nasıl gelişti: Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi Yunus Ertürk (21), savunma teknikleri dersinde yaptığı bir hareket sonrası sırt üstü yere düştü. Fenalaştığı görülen Ertürk, amirleri ve arkadaşlarının yardımıyla, Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbinin durduğu anlaşılan Ertürk'e, ilk müdahale yapıldı. Doktorların, daha ileri tetkikler için Ertürk'ün acilen Erzurum'a sevk edilmesi gerektiği yönünde görüş bildirmesi üzerine yetkililer, Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçti.

Polis Okulu öğrencimiz Yunus Ertürk’ten iyi haber

Hava Ambülansı hayat kurtarmaya devam ediyor Savunma teknikleri dersinde fenalaşan ve kalbi duran Bayburt Polis Okulu öğrencisi Yunus Ertürk’ten iyi haber geldi. Yunus’un sağlık durumunun iyi olduğu ve en kısa sürede taburcu edileceği kaydedildi. Peki olay nasıl gelişti: Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi Yunus Ertürk (21), savunma teknikleri dersinde yaptığı bir hareket sonrası sırt üstü yere düştü. Fenalaştığı görülen Ertürk, amirleri ve arkadaşlarının yardımıyla, Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbinin durduğu anlaşılan Ertürk'e, ilk müdahale yapıldı. Doktorların, daha ileri tetkikler için Ertürk'ün acilen Erzurum'a sevk edilmesi gerektiği yönünde görüş bildirmesi üzerine yetkililer, Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçti.

Alınan izin doğrultusunda Erzurum'dan kalkan hava ambulansı, Genç Osman Stadyumu'na indi. Buraya getirilen Yunus Ertürk, hava ambulans ile Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Erzurum’dan iyi haber ise bugün geldi. Yunus Ertürk’ün iyi olduğu ve bir iki gün içerisinde taburcu edileceği bildirildi. Okulumuza ve okulumuz öğrencisi Yunus Ertürk’e geçmiş olsun diyoruz.

Ambülans helikopter iki ayda 17 can kurtardı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.