Polat’a anlamlı ziyaretler

Bayburt Belediye Başkanı  H.Ali Polat tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Polat’ın bu hafta ki konukları arasında ise MHP ve SP kurmayları vardı. Saadet Partisi’nden “hayırlı olsun” ziyaretine gelenler arasında İl Başkanı Suphi Kılbaş, Lütfü Bölen ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Burak; MHP heyetinde ise İl Başkanı Bekir Kasap, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Burç ve Belediye Meclis Üyesi Yemen Akbulut vardı. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde, her iki partide Başkan H.Ali Polat’a tebriklerini iletti ve başarılar temennisinde bulundu. Başkan Polat, bu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

Polat’a anlamlı ziyaretler

H.Ali Polat, Lütfü Bölen, Suphi KılbaşBayburt Belediye Başkanı  H.Ali Polat tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Polat’ın bu hafta ki konukları arasında ise MHP ve SP kurmayları vardı. Saadet Partisi’nden “hayırlı olsun” ziyaretine gelenler arasında İl Başkanı Suphi Kılbaş, Lütfü Bölen ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Burak; MHP heyetinde ise İl Başkanı Bekir Kasap, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Burç ve Belediye Meclis Üyesi Yemen Akbulut vardı. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde, her iki partide Başkan H.Ali Polat’a tebriklerini iletti ve başarılar temennisinde bulundu. Başkan Polat, bu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

Süleyman Burç, H.Ali Polat, Bekir Kasap, Yemen Akbulut

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.