“Özür Diliyoruz” kampanyasına imzalı tepki

1915 olaylarına ilişkin bazı akademisyenlerin başlattığı "Özür Diliyoruz Kampanyası"nı Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Türk Dünyası Parkında başlattıkları İmza Kampanyası ile kınadı. Soğuk havaya rağmen başlatılan imza kampanyasına vatandaşların yoğun katılımı ve ilgisi dikkat çekti.“Ermenilerden Özür Diliyoruz" kampanyasına karşılık imza kampanyası başlattıklarını belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Bilal Yıldızoğlu, şunları söyledi:

“Özür Diliyoruz” kampanyasına imzalı tepki

“Özür Diliyoruz” kampanyasına imzalı tepki

1915 olaylarına ilişkin bazı akademisyenlerin başlattığı "Özür Diliyoruz Kampanyası"nı Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Türk Dünyası Parkında başlattıkları İmza Kampanyası ile kınadı. Soğuk havaya rağmen başlatılan imza kampanyasına vatandaşların yoğun katılımı ve ilgisi dikkat çekti.

“Ermenilerden Özür Diliyoruz" kampanyasına karşılık imza kampanyası başlattıklarını belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Bilal Yıldızoğlu, şunları söyledi:

"1915 olaylarına ilişkin bazı akademisyenlerin başlattığı "Özür Diliyoruz Kampanyası'nda Ermenilerden özür dileyen Özürlülerden utanmaktayız. Bunu söyleyenlere Türk Milleti olarak bizde diyoruz ki; tarih yaşanmış yazılmış ve hükmünü vermiştir. Ortada ne adına özür dileyeceğimiz bir suç var ne de utanacağımız bir suçlu yoktur. Bizler ne özür diliyoruz ne de özür bekliyoruz. Ve bunları da muhatap almadığımızı da belirtiyoruz. Başlattığımız bu kampanyaya duyarlı vatandaşlarımız tarafından verilen yoğun talep ve katılım umarım
sözüm ona bu Aydınlara da bir cevap olur."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.