Okul Aile Birliği’nden yerel yönetime teşekkür

Bayburt Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri okulda yapılan çevre düzenlenmesi, okul bahçesi asfaltlanması ve duvar korkulukları yapımında katkıları bulunan Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin ve İl Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan'a yaptıkları katkılardan dolayı plaket verdi.Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Bekir Çetin ve İl Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan eksik kalan kısımların tamamlanmasını, ayrıca Cumhuriyet İlköğretim Okulunun ihtiyacı olan 6 derslik ve çok amaçlı salon için gerekli arsanın tahsisi ve bina yapımı konusunda ivedilikle karar alınmasının gereğini belirttiler.

Okul Aile Birliği’nden yerel yönetime teşekkür

Bayburt Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri okulda yapılan çevre düzenlenmesi, okul bahçesi asfaltlanması ve duvar korkulukları yapımında katkıları bulunan Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin ve İl Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan'a yaptıkları katkılardan dolayı plaket verdi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Bekir Çetin ve İl Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan eksik kalan kısımların tamamlanmasını, ayrıca Cumhuriyet İlköğretim Okulunun ihtiyacı olan 6 derslik ve çok amaçlı salon için gerekli arsanın tahsisi ve bina yapımı konusunda ivedilikle karar alınmasının gereğini belirttiler.

Okul Aile Birliği’nden yerel yönetime teşekkürOkul Aile Birliği eski Başkanı Halis Akay, Yönetim Kurulu Üyeleri Enis Arslan ve Mesut Çavdar'ın hazır bulunduğu törende, Başkan Bekir Çetin ve İl Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan’a birer teşekkür plaketi sunuldu.

Törende konuşan Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, şunları söyledi:

"Belediyeler artık yeni yasayla beraber eğitim yatırımı yapabilir duruma geldiler. Altyapı gibi problemleri olmayan bir çok şehirde, belediyeler artık tamamen eğitim yatırımlarına yönelmiş durumdalar. Yasadan önce böyle bir yatırım söz konusu değildi. Bir okulun istinat duvarını, ihale yoluyla bile yaptıramaz durumdaydık. Ama artık okul bile yaptırabiliriz.

Yasa sonrasında Bayburt Belediyesi olarak; ihtiyacı olan okullarımıza kırtasiye yardımı, bahçe düzenlemesi, asfalt, duvar korkuluğu gibi hizmetleri götürdük. Öğrencilerimize yapılan yatırım, geleceğimiz adına yapılan en doğru yatırımdır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.