"Mustafa Kemal, aziz milletimize Türkiye'nin bağımsızlığını benimsetmiştir"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Atatürk'ün ölümünün 78. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

"Mustafa Kemal, aziz milletimize Türkiye'nin bağımsızlığını benimsetmiştir"
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Atatürk'ün ölümünün 78. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Memiş, mesajında, Gazi Atatürk'ün, muasır medeniyetler seviyesinin üstünde bir devlet hayaline her geçen gün daha da yaklaşıldığını ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal'in, saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigarı vatan topraklarının savunulmasında, milletin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yaptığını belirten Memiş, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye'nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir. Kendini en son karanlık 15 Temmuz gecesi gösteren, milli irade ile demokratik işleyişin kesintilere uğraması sorunuyla bir kez daha yüzleşen ülkemiz, milli birlik ve beraberliğiyle o karanlık geceyi Allah'ın izniyle aydınlık bir güne çevirmiş ve Türkiye'mizin her zamankinden kararlı adımlarla istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam etmesini sağlamıştır. Bu büyük başarıda kuşkusuz Gazi Mustafa Kemal'in hayalleriyle birlikte milletimizin gayretinin, kardeşlik azminin ve ülkesine olan bağlılığının büyük payı bulunuyor. Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. yılında bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemalist 7 yıl önce

Yüreğine sağlık başkanım eksik olma...

Avatar
ayrıntı 7 yıl önce

niye Atatürk demiyorsun Türk kelimesi rahatsız mı ediyor