Müdür İnce, Muhtarlar ile bir araya geldi

Göreve geldiği günden  itibaren Bayburt halkı ile gerek özel ziyaretler gerekse toplantılarda tanışmayı sürdüren Bayburt Emniyet Müdürü Mesut İnce, önceki gün ise muhtarlarla bir araya geldi. Polisevinde gerçekleşen buluşmaya İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, Emniyet Müdür Yardımcıları, Asayiş Şube Müdürü, Şehit Gürcan Yavuz Polis Merkezi Amiri, Toplum Destekli Büro Amiri ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıya katılan muhtarlar asayiş ile ilgili sorunlarını anlatarak, Emniyet Teşkilatından beklentilerini dile getirdi.

Müdür İnce, Muhtarlar ile bir araya geldi

Müdür İnce, Muhtarlar ile bir araya geldi...Göreve geldiği günden  itibaren Bayburt halkı ile gerek özel ziyaretler gerekse toplantılarda tanışmayı sürdüren Bayburt Emniyet Müdürü Mesut İnce, önceki gün ise muhtarlarla bir araya geldi. Polisevinde gerçekleşen buluşmaya İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, Emniyet Müdür Yardımcıları, Asayiş Şube Müdürü, Şehit Gürcan Yavuz Polis Merkezi Amiri, Toplum Destekli Büro Amiri ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıya katılan muhtarlar asayiş ile ilgili sorunlarını anlatarak, Emniyet Teşkilatından beklentilerini dile getirdi.

 

Muhtarlar; Bayburt halkının her zaman Polisimizin yanında olduğunu, suç ve suçlu ile mücadelede Emniyet Teşkilatına ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını, bu gibi toplantıların düzenlenmesini memnuniyetle karşıladıklarını ve Polis-Halk ilişkilerinin gelişmesine büyük fayda sağlayacağını belirttiler.

İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, modern polislik konsepti doğrultusunda suç oluştuktan sonra suçluyu yakalama değil, suç meydana gelmeden suçun oluşmasını önleme amacıyla görev yapan Emniyet Mensuplarının hedefe ulaşmasında Mahalle Muhtarları ile yapılacak işbirliğinin önemine değinerek, bu hususta Muhtarlara büyük görev düştüğünü ifade edip, daha huzurlu ve güvenli bir Bayburt için hizmet veren Emniyet Müdürlüğü personeline destek vermelerini isteyerek bu amaç doğrultusunda beraber çalışma arzularını dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yeni Trafik Ekip Otoları Hizmete Girdi  Yeni Trafik Ekip Otoları Hizmete Girdi   

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Dairesi Başkanlığınca Trafik Hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen, 3 adet Renault Megane marka araç teslim alınarak hizmete sunuldu.

 

 

 

IPA Bayburt Şubesi Genel Kurul Toplantısı YaptıIPA Bayburt Şubesi Genel Kurul Toplantısı Yaptı

Uluslar Arası Polis Birliği (IPA) Türkiye Bayburt Şubesinin Olağanüstü Genel Kurulu 24 Eylül 2009 günü Polisevinde düzenlenen bir organizasyonla gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürü Mesut İnce’nin de katıldığı Genel Kurulda yeni yönetim ve denetleme kurullarının seçimi yapıldı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.