Memiş'ten 'Şehit Bıçakçı' için taziye mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda çıkan çatışmada şehit düşen Bayburtlu Astsubay Ünal Bıçakçı için yayınladığı taziye mesajı yayınladı.

Memiş'ten 'Şehit Bıçakçı' için taziye mesajı
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda çıkan çatışmada şehit düşen Bayburtlu Astsubay Ünal Bıçakçı için yayınladığı taziye mesajı yayınladı.

Memiş'in mesajı şöyle:

"Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.


Diyаrbаkır’ın Sur İlçеsindе devam eden operasyonlarda yaralanan hemşehrimiz Astsubay Ünal Bıçakçı’nın kaldırıldığı hastanede şehit düştüğü haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Milletimizin güvenliği, ülkemizin huzuru ve esenliği için canını feda eden kahraman şehidimiz milletimizin gönlünde her daim yaşayacaktır. Şüphesiz ki milletimiz kahraman şehidimizi hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve sevgiyle hatırlayacaktır.  Bu hain saldırılar vatanımızın bölünmez bütünlüğüne hiçbir zaman zarar veremeyecektir.


Bu vesile ile aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, milletimize ve Bayburt’umuza baş sağlığı diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.