Kutlu Doğum Haftası’nda en anlamlı kampanya

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle, Aydıntepe Müftülüğü kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya çerçevesinde, Kızılay Erzurum Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yapıldı. İlçe Müftülüğünde yapılan kampanya, İlçe Müftüsü Abdullah Bal’ın ilk kanı vermesiyle başladı. Kampanyaya ayrıca İlçe Emniyet Amiri Süleyman Karakurt, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Özgenç, müftülük personeli, polis memurları ve Aydıntepeli vatandaşlar katıldı. Aydıntepe İlçe Müftüsü Abdullah Bal, kampanya hakkında şunları söyledi:  

Kutlu Doğum Haftası’nda en anlamlı kampanya

Kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiKutlu Doğum Haftası nedeniyle, Aydıntepe Müftülüğü kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya çerçevesinde, Kızılay Erzurum Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yapıldı. İlçe Müftülüğünde yapılan kampanya, İlçe Müftüsü Abdullah Bal’ın ilk kanı vermesiyle başladı. Kampanyaya ayrıca İlçe Emniyet Amiri Süleyman Karakurt, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Özgenç, müftülük personeli, polis memurları ve Aydıntepeli vatandaşlar katıldı. Aydıntepe İlçe Müftüsü Abdullah Bal, kampanya hakkında şunları söyledi:

 

“Dinimiz insan hayatına büyük önem verir. Ve Kur’an da şöyle der: Bir insanı hayata kavuşturan bütün insanları hayata kavuşturmuş gibidir… Bu kampanya çerçevesinde 20’si müftülük personeli olmak üzere toplam 40 ünite kan bağışı sağlanmıştır."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.