Kurtuluş ateşi 3 gün boyunca Gümüşhane’de

Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. 3 gün boyunca devam edecek olan kutlamalarda Aşıklar Gecesi, konserler, fidan dikimi, yarışmalar ve çeşitli etkinlikler gerçekleşiyor. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Gümüşhane Milletvekilleri Prof. Dr Yahya Doğan, Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Vali Enver Salihoğlu ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü’nün de katıldığı törenler renkli görüntülere sahne oluyor. Törenlere özenle hazırlandıklarını belirten Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, şunları söyledi: 

Kurtuluş ateşi 3 gün boyunca Gümüşhane’de

Kurtuluş ateşi 3 gün boyunca Gümüşhane’deTörenler Atatürk anıtına çelenk koyarak başladıHalk oyunları gösterileri ilgiyle izlendiGümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. 3 gün boyunca devam edecek olan kutlamalarda Aşıklar Gecesi, konserler, fidan dikimi, yarışmalar ve çeşitli etkinlikler gerçekleşiyor. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Gümüşhane Milletvekilleri Prof. Dr Yahya Doğan, Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Vali Enver Salihoğlu ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü’nün de katıldığı törenler renkli görüntülere sahne oluyor. Törenlere özenle hazırlandıklarını belirten Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, şunları söyledi:

 

"Bu güzel vatana sahip olmak, bu güzel vatanda onurlu ve bağımsız yaşamak şanlı tarihimizin bize kazandırdığı vazgeçilmez bir haktır. Ama bu hakkın boynumuza yüklediği sorumluluklarda vardır. Bu ülkeyi baştan ayağa imar etmek, ekonomide, teknikte, bilimde ve sanatta milletimizi çağdaş medeniyetlerin seviyesine çıkarmak hatta daha yükseklere taşımak ödevindeyiz. Biz vatanı sevmenin ona hizmet etmek demek olduğunu çok iyi biliyoruz."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.