Kop'ta ölümlü kaza!

Bayburt'ta Kop geçidinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Kop'ta ölümlü kaza!
Bayburt'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kazaya müdahale etmek için giden iki ambulans buzlanmanın etkisiyle kayarak tıra çarptı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, trafik ekipleri, Bayburt-Erzurum karayolu Kop Dağı Geçidi tünel şantiyesinin bulunduğu mevkide akaryakıt yüklü üç tanker ile iki kamyonun kayarak yolu kapatması üzerine tedbir amaçlı karayolunu ulaşıma kapattı. Bu sırada Erzurum'dan Bayburt istikametine giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 61 K 0927 plakalı tır buzlanmanın etkisiyle duramayarak önce Kop Dağı Tüneli inşaatında çalışan Osman Şentürk'ün kullandığı 06 DS 5307 plakalı kamyona, sonra yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Şentürk, olay yerinde hayatını kaybetti.

Trafik ekiplerinin haber vermesiyle çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi Kop Dağı'na sevk edildi. Kazanın meydana geldiği mevkiye ulaşan iki ambulans da buzlanmanın etkisiyle kayarak daha önce kazaya karışan ve bariyerlere çarparak duran tıra çarptı.

Bir kişinin hayatını kaybettiği kazanın görgü tanığı kamyon şoförü Gökhan Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olay esnasında kendisinin Bayburt yönünden Erzurum istikametine gittiğini söyledi.

Bir akaryakıt tankerinin de buzlanmanın etkisiyle kaymaya başladığını belirten Kara, "Arabanın kaymaya başladığını görünce ben de vites küçülterek arabamın arkasını bariyerlere yasladım. Yukarıdan gelen mor renkli tır bizim yanımızdan silme geçti, firenledi, panikledi, hatta trafik polisi de son anda ondan kendini kurtardı." dedi.

Kazada hayatını kaybeden Osman Şentürk'ün olay anında aracından aşağıya atladığını anlatan Kara, "Ölen kişi aracın kabininden atladı. Kabinden atlayınca iki dingil arasında kalarak öldü" ifadesini kullandı.

Olayın ardından Bayburt-Erzurum karayolu yaklaşık 4 saat ulaşıma kapatıldı. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Şentürk'ün cesedi Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, karayolu yeniden trafiğe açıldı.

Kazada yaşamını yitiren Osman Şentürk'ün babasının da 15 gün önce vefat ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Ergül 7 yıl önce

Ne karayolları ne belediyede nede köy hizmetlerinde tuzlama temizleme adına birşey Yok

Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @Kemal Ergül

Köy hizmetlerini tarihe atalı yıllar oldu

Beğenmedim! (0)
Avatar
Emre yilmaz 7 yıl önce

Beyler kara yollari ozellesti,bide bayburt olunca yollar bu halde...

Avatar
Muhammet 7 yıl önce

Hesabını nemalını karayolları nasıl verecek deki ne olur ki kim hesap soruyor Ki karayollarindan olan ailesine oluyor

Avatar
Karaaslan 7 yıl önce

Hangi şehre gidersen git imreniyorsun yollarına sokaklarina bakımlarına, bayburta gelince lanet okuyorsun.... Sanki Turkiyenin vilayeti yada toprağı değil

Avatar
Elif 7 yıl önce

Toplum olarak bizde bir bananecilik varki kendimize dokunmadigi taktirde kor sagir Her yonden kotuyuz ama dedigim gibi bana dokunmayan yilan bin yil yAsasin

Avatar
Adabaşı 7 yıl önce

Kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Karayolları henüz kışın ortalarındayız ihmaliniz sayesinde bu dördüncü canımızın gidişi , sizin adam gibi iş yapmanız için daha kaç can gitmesi gerekiyor, özelleştikten sonra bu kurum özellikte Bayburt'ta civata oldu . Siyasilerimiz vekil ve bakanımız hükümete verdiğimiz yüzde 86 lık desteği ne zaman hissedeceğiz Yahu Allah Aşkına bu milletin sesine kulak verin. Yolların bakımsızlığından canlarımız gidiyor.

Avatar
Hakan yılmaz 7 yıl önce

Arkadaşlar Osman şen türkün çarptığı tankerin sürücüsü benim Osman kardeşimiz Benin gözlerimin önünde vefat Etti bu kazanın iki sorumlusu vardır 1.kara yolları o yolda ne bir çalışma vardı nede bir Tuzlama Osman kardeşim vefat ettikden sonra işe koyuldular ikincisi ise Osman kardesimin calıştığı santiyedir cenabı Allah bunlardan hesabını sorar umaarım Osman kardesime Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

Avatar
Hayri 7 yıl önce

Başlığa bakar mısınız?
Karayollarında "feci" kaza...Bu "feci"yi eklemeyeydineyiydi...Ölen kardeşimize Allah(c.c.) rahmet eylesin inşAllah.