Köksal Toptan'tan kutlama

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle birer mesaj yayınladılar. Toptan ve Erdoğan, Bayburt Valisi Kerem Al ve Belediye Başkanı Bekir Çetin'i kutladılar. Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Köksal Toptan, ''Bayburtluların, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi sırasında ortaya koydukları kahramanlık ve cesaretle topraklarını düşmana karşı savunarak tarih sayfalarına şanlı bir direniş destanı eklediklerini'' bildirdi. Köksal Toptan, mesajında şunları kaydetti:

Köksal Toptan'tan kutlama

Tarihi bir 21 Şubat Günü coşkusu...Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle birer mesaj yayınladılar. Toptan ve Erdoğan, Bayburt Valisi Kerem Al ve Belediye Başkanı Bekir Çetin'i kutladılar. Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Köksal Toptan, ''Bayburtluların, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi sırasında ortaya koydukları kahramanlık ve cesaretle topraklarını düşmana karşı savunarak tarih sayfalarına şanlı bir direniş destanı eklediklerini'' bildirdi. Köksal Toptan, mesajında şunları kaydetti:

''Bayburtlular, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemiz sırasında ortaya koydukları kahramanlık ve cesaretle topraklarını düşmana karşı savunarak tarih sayfalarına şanlı bir direniş destanı eklemişlerdir. Vatanı ve özgürlüğü en yüce değer olarak bilen Bayburtluların bu kahramanlıkları, Milli Mücadelemizin zaferle sonuçlanmasında büyük katkı sağlamıştır.

Her safhası ayrı bir zaferle taçlandırılmış olan şanlı tarihimizin, Bayburtluların cesaretiyle daha da yüceltilmiş olması hepimiz adına gurur vericidir.

Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Köksal ToptanBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümünü kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Anlam ve önemi yıllar boyu unutulmayacak olan bugün dolayısıyla şahsınızda tüm Bayburtlu vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum.''

Tarihi bir kurtuluş günü fotoğrafı (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.