Kim copladı sorusu bitiyor

Eskişehir, Kayseri, Kocaeli ve Sivas'ta ilk olarak hayata geçirilen numaralı kask uygulaması genişletiliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü 50 ilde daha Çevik Kuvvet polisinin kasklarının numaralandırıldığı bildirdi. Uygulamanın 1 Mayıs tarihine kadar Türkiye geneline yaygınlaştırılacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, 22 Ağustos 2008 tarihinde 4 ilde pilot olarak başlatılan numaralı kask uygulamasının Türkiye genelinde yaygınlaştırılması için yapılan çalışmalar devam ediyor. Eskişehir, Kayseri, Kocaeli ve Sivas'ta uygulama sırasında herhangi bir sorunla karşılaşılmaması üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü uygulamanın ikinci aşamasına geçilmesi talimatı verdi. Bunun üzerine Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce'de görevli Çevik Kuvvet polisleri de 23 Ocak tarihinden itibaren numaralı kask kullanmaya başladı.  

Kim copladı sorusu bitiyor

Kim copladı sorusu bitiyor   Eskişehir, Kayseri, Kocaeli ve Sivas'ta ilk olarak hayata geçirilen numaralı kask uygulaması genişletiliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü 50 ilde daha Çevik Kuvvet polisinin kasklarının numaralandırıldığı bildirdi. Uygulamanın 1 Mayıs tarihine kadar Türkiye geneline yaygınlaştırılacağı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, 22 Ağustos 2008 tarihinde 4 ilde pilot olarak başlatılan numaralı kask uygulamasının Türkiye genelinde yaygınlaştırılması için yapılan çalışmalar devam ediyor. Eskişehir, Kayseri, Kocaeli ve Sivas'ta uygulama sırasında herhangi bir sorunla karşılaşılmaması üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü uygulamanın ikinci aşamasına geçilmesi talimatı verdi. Bunun üzerine Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce'de görevli Çevik Kuvvet polisleri de 23 Ocak tarihinden itibaren numaralı kask kullanmaya başladı.

 


Numaralı kask uygulaması, 1 Mayıs tarihine kadar Türkiye genelinin tamamına yaygınlaştırılarak, Çevik Kuvvet polislerinin hepsinin numaralı kask kullanması sağlanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.