Kaymakam Ünsal, köy gezilerini sürdürüyor

Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, köy gezilerini Yakupabdal Köyü’ne yaptığı ziyaret  ile devam ettirdi. Yakupabdal Köyünde yapımı devam eden “Sulama Göleti”ni gelerek, gölet bölgesinde çeşitli incelemelerde bulunan Kaymakam Baysal, “Yeryüzünde susuz bir hayat düşünülmeyeceği için, sulama bizler için hayati bir öneme sahiptir" dedi.Yakupabdal köyü sakinlerine çalışmalar ile ilgili bilgi veren Ünsal, şunları söyledi: “Gıda ihtiyacı ve çiftçinin gelirini yükseltme arzusu sulama göletlerinin önemini arttırmıştır. 2008 yılı Bayburt için, tam anlamıyla bir gölet yılı oldu. Valimiz Kerem Al, bu yıl bir çok göletin temelini attı ve bu göletlerin yapım aşamalarını, denetimlerini, kontrolünü bizzat kendisi yakından takip etti. Sayın Vali’mizin de destekleriyle Yakubabdal Köyü'müzde ki bu göletin yapımı 2009 yılında bitecektir.

Kaymakam Ünsal, köy gezilerini sürdürüyor
Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, köy gezilerini Yakupabdal Köyü’ne yaptığı ziyaret  ile devam ettirdi. Yakupabdal Köyünde yapımı devam eden “Sulama Göleti”ni gelerek, gölet bölgesinde çeşitli incelemelerde bulunan Kaymakam Baysal, “Yeryüzünde susuz bir hayat düşünülmeyeceği için, sulama bizler için hayati bir öneme sahiptir" dedi.

Yakupabdal köyü sakinlerine çalışmalar ile ilgili bilgi veren Ünsal, şunları söyledi: “Gıda ihtiyacı ve çiftçinin gelirini yükseltme arzusu sulama göletlerinin önemini arttırmıştır. 2008 yılı Bayburt için, tam anlamıyla bir gölet yılı oldu. Valimiz Kerem Al, bu yıl bir çok göletin temelini attı ve bu göletlerin yapım aşamalarını, denetimlerini, kontrolünü bizzat kendisi yakından takip etti. Sayın Vali’mizin de destekleriyle Yakubabdal Köyü'müzde ki bu göletin yapımı 2009 yılında bitecektir.

Kaymakam Ünsal, köy gezilerini sürdürüyor Bu göletin bitmesi ile mevcut köyün arazileri, Çimentepe Köyü'nün arazilerinin bir kısmı, Gökçedere Beldesinin arazilerinin bir kısmı olmak üzere yaklaşık 5000 hektarlık bir alanın sulanması amaçlanmaktadır. Sulamanın gerçekleşmesi ile bu alanlardan elde edilen ürün miktarı artacak, bir yılda birden fazla ürün alınabilecek, geliri daha fazla olan bitkiler yetiştirilecek ve dolayısıyla çiftçilerimizin, üreticilerimizin geliri daha da çok artacaktır.”

Kaymakam Ünsal'dan yerinde gözlem

Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, ilçesine bağlı Kalecik Köyünde devam eden asfaltlama çalışmasını inceledi. Asfaltlama yapan ekiple görüşüp çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Ünsal, ilerleyen çalışmalar hakkında memnuniyetini dile getirdi.

Demirözü’nün gelişip kalkınması için aralıksız çalışmak zorunda olduklarını hatırlatan Kaymakam Ünsal, "Sadece Demirözü’nde yaşayan vatandaşlarımız için değil, ilçemize bağlı köylerde yaşayan köylülerimize de hizmeti götürmek zorundayız. Titiz çalışılırsa uzun ömürlü ve kaliteli hizmet kaçınılmaz olur. Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.