Karahan ve Kaymakam Baysal’a veda

Bayburt Postası - Bayburt Vali Yardımcılığı görevinden Antalya Korkuteli Kaymakamlığı’na atanan Erkan Karahan ve Aydıntepe Kaymakamlığı’ndan Edirne Enez Kaymakamlığına atanan Fatih Baysal’a Bayburt Valisi Kerem Al tarafından Bayburt Konağında verilen bir yemekle veda edildi. Çeşitli anıların gündeme geldiği veda yemeğinde, Bayburt Valisi davetlilere hitaben bir konuşma yaptı. Al, özetle şunları söyledi:  “Vedalarda hep hüzün ve burukluk vardır ama memuriyetin kaderi budur. Önemli olan görev yaptığınız yerlerde bir seda bırakabilmektir. Vali Muavinimiz Erkan Karahan, üç yıla yakındır ilimize hizmet vermiştir. Gittiği bölgede kendisine başarılar diliyorum. Dilerim ki yollarımız bundan sonra da kesişir ve yine beraber çalışma imkânımız olur, yolu açık olsun diyorum. Fatih Beye de başarılar diliyorum. Onun  da yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

Karahan ve Kaymakam Baysal’a veda

Vali Yardımcısı Karahan ve Kaymakam Baysal’a vedaBayburt Postası - Bayburt Vali Yardımcılığı görevinden Antalya Korkuteli Kaymakamlığı’na atanan Erkan Karahan ve Aydıntepe Kaymakamlığı’ndan Edirne Enez Kaymakamlığına atanan Fatih Baysal’a Bayburt Valisi Kerem Al tarafından Bayburt Konağında verilen bir yemekle veda edildi. Çeşitli anıların gündeme geldiği veda yemeğinde, Bayburt Valisi davetlilere hitaben bir konuşma yaptı. Al, özetle şunları söyledi:  “Vedalarda hep hüzün ve burukluk vardır ama memuriyetin kaderi budur. Önemli olan görev yaptığınız yerlerde bir seda bırakabilmektir. Vali Muavinimiz Erkan Karahan, üç yıla yakındır ilimize hizmet vermiştir. Gittiği bölgede kendisine başarılar diliyorum. Dilerim ki yollarımız bundan sonra da kesişir ve yine beraber çalışma imkânımız olur, yolu açık olsun diyorum. Fatih Beye de başarılar diliyorum. Onun  da yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

Gecede söz alan Vali Yardımcısı Erkan Karahan ise şunları söyledi:

“Üç yıl içerisinde geriye dönüp baktığım da kucağımızda getirdiğimiz bebeğimizin şimdi büyümüş olduğunu görüyorum. Pek çok veda yemeğine katıldım, pek çok meslektaşımızı uğurladım. Sıra şimdi bize geldi. Bayburt’tan memnunduk, çalıştığımız ekip arkadaşlarımızdan memnunduk. Özellikle Sayın Valimiz, hem mesleki açıdan hem insani açıdan çok önemli kazanımlar edinmemizi sağladı. Bundan sonra Bayburt ismi geçtiğinde mutlaka güzel şeyler hissedeceğimin altını çimek istiyorum.”

Veda yemeğine ayrıca; Muh.Kur.Alb. Faruk Kayadelen, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hacı Aslan Bayaslan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Necati Ekici, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Halil Uysal, Vali Yardımcısı Erdoğan Temizyürek, İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ve Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.