İl Koordinasyon Kurulu’ndan ‘Uzungöl’ müjdesi

Bayburt Postası - Bayburt - Uzungöl  bağlantı yolu 2012 yılı yatırım programına alınıyor. Karadeniz’in cazibe merkezi Uzungöl’e 45 km’lik mesafeyle en yakın il olan Bayburt, hem Uzungöl’den hem de Uzungöl’e gelen yerli ve yabancı binlerce turistten mahrum kalmak istemiyor. 2010 yılında gerçekleştiren Bayburt Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nda ele alınan Bayburt – Uzungöl bağlantı yolunun altyapı sorunu tekrar gündeme geldi.

İl Koordinasyon Kurulu’ndan ‘Uzungöl’ müjdesi

İl Koordinasyon Kurulu'nun 2011 Yılı 4. Dönem Toplantısı’nda önemli kararlar alındı...Bayburt Postası - Bayburt - Uzungöl  bağlantı yolu 2012 yılı yatırım programına alınıyor. Karadeniz’in cazibe merkezi Uzungöl’e 45 km’lik mesafeyle en yakın il olan Bayburt, hem Uzungöl’den hem de Uzungöl’e gelen yerli ve yabancı binlerce turistten mahrum kalmak istemiyor. 2010 yılında gerçekleştiren Bayburt Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nda ele alınan Bayburt – Uzungöl bağlantı yolunun altyapı sorunu tekrar gündeme geldi.

İl Koordinasyon Kurulu'nun 2011 Yılı 4. Dönem Toplantısı’nda alınan karara göre, Bayburt turizmi için önem arz eden Bayburt - Uzungöl bağlantı yolunun 2012 yatırım programına alınması için çalışmaların başlatılacağı bildirildi. 

Bayburt Valisi Hasan İpek başkanlığında yapılan ve üçüncü dönem çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, dördüncü dönemde yapılması gereken hizmetler konusunda da önemli kararlar alındı.

Karadeniz’in cazibe merkezi Uzungöl’e 45 km’lik mesafeyle en yakın il olan Bayburt, hem Uzungöl’den hem de Uzungöl’e gelen yerli ve yabancı binlerce turistten mahrum kalmak istemiyor...Sadak yolunun yanı sıra Arpalı-Aydıntepe bağlantı yolu, Bayburt-Erzurum karayolu ve Bayburt-Köse karayolunda yapılan çalışmalarla ilgili önemli kararların alındığı toplantının en önemli konusu, yıllardır süregelen ve yılan hikâyesine dönen Uzungöl’e ulaşım sorunu oldu.

Bayburt İl Özel İdaresi'nde yapılan toplantıya Bayburt Valisi Hasan İpek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, DSİ 22. Bölge Müdürü M. Recep Çıtır, Karayolları 10. Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, İller Bankası A.Ş.Trabzon Şehircilik Müdürü Şükrü Aslan, MTA Doğu Karadeniz Böl. Müdür Yard. Ahmet Saraloğlu, Orman Bölge Müdürü Celal Pir, Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üngan,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan ve kurum amirleri katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.