Hizmet için ilk adımı attılar... Hayırlı olsun...

Artık seçim geride kaldı.  Şimdi çalışma ve hizmet vakti. Başkanlar mazbatalarını alarak göreve başlıyor. Yeni başkanlar arasında, yapacağı çalışmaları en çok merak edilen tabii ki Bayburt Merkez Belediye Başkanı Hacı Ali Polat. Adalet Komisyonu Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’den mazbatasını alan Hacı Ali Polat’a başarılar diliyoruz. Eşim’den mazbatasını alan diğer başkan ise Akşar Beldesi Belediye Başkanı Salih Aydoğdu oldu. İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’in hayırlı olsun diyerek mazbatalarını sunduğu başkanlardan Hacı Ali Polat, “Büyük düşünen ve Bayburt’ta yaşayan tüm halkımıza en iyi hizmeti vermek için göreve başlıyoruz” dedi. 

Hizmet için ilk adımı attılar... Hayırlı olsun...

Hacı Ali Polat mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’den aldıArtık seçim geride kaldı.  Şimdi çalışma ve hizmet vakti. Başkanlar mazbatalarını alarak göreve başlıyor. Yeni başkanlar arasında, yapacağı çalışmaları en çok merak edilen tabii ki Bayburt Merkez Belediye Başkanı Hacı Ali Polat. Adalet Komisyonu Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’den mazbatasını alan Hacı Ali Polat’a başarılar diliyoruz. Eşim’den mazbatasını alan diğer başkan ise Akşar Beldesi Belediye Başkanı Salih Aydoğdu oldu. İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim’in hayırlı olsun diyerek mazbatalarını sunduğu başkanlardan Hacı Ali Polat, “Büyük düşünen ve Bayburt’ta yaşayan tüm halkımıza en iyi hizmeti vermek için göreve başlıyoruz” dedi.

 

Bir başka mazbata törenide aynı saatlerde Demirözü İlçesinde yaşandı. Demirözü İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Selami Ersen, Beşpınar Belde Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Timur ve Gökçedere Belde Belediye Başkanlığına seçilen Necmettin Bakır, mazbatalarını Demirözü İlçe Seçim Kurulu Başkanı Behcet Aşılar'ın elinden aldılar. Tüm yeni başkanlarımıza tekrar başarılar diliyoruz.

 

Necmettin Bakır, mazbatasını Demirözü İlçe Seçim Kurulu Başkanı Behcet Aşılar'ın elinden aldıHasan Timur, mazbatasını Demirözü İlçe Seçim Kurulu Başkanı Behcet Aşılar'ın elinden aldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selami Ersen mazbatasını Demirözü İlçe Seçim Kurulu Başkanı Behcet Aşılar'ın elinden aldıSalih Aydoğdu mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Eşim'den aldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.