Gül’ün son durağı, Bayburt Üniversitesi oldu

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt’ta son durağı ise Bayburt Üniversitesi oldu. Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi ziyaretlerinin ardından Bayburt Üniversitesi’nde incelemelerde bulunan Gül, bir süre yanındaki heyet ile birlikte üniversite bahçesinde yürüyüş yaptı. Rektörlük binası önünde üniversitenin akademik personeli ile fotoğraf çektiren Gül'e, küçük bir kız çocuğu ve bir erkek çocuk tarafından çiçek sunuldu. Burada kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, "Yeni kurulan bir üniversitesiniz, biliyorum. İnanıyorum çok kısa sürede önemli mesafe alacaksınız. Bu azim ve isteği sizde görüyorum. Biz de yeni üniversiteleri kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerinde bulundu. 

Gül’ün son durağı, Bayburt Üniversitesi oldu

Gül’ün son durağı, Bayburt Üniversitesi oldu...Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt’ta son durağı ise Bayburt Üniversitesi oldu. Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi ziyaretlerinin ardından Bayburt Üniversitesi’nde incelemelerde bulunan Gül, bir süre yanındaki heyet ile birlikte üniversite bahçesinde yürüyüş yaptı. Rektörlük binası önünde üniversitenin akademik personeli ile fotoğraf çektiren Gül'e, küçük bir kız çocuğu ve bir erkek çocuk tarafından çiçek sunuldu. Burada kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, "Yeni kurulan bir üniversitesiniz, biliyorum. İnanıyorum çok kısa sürede önemli mesafe alacaksınız. Bu azim ve isteği sizde görüyorum. Biz de yeni üniversiteleri kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerinde bulundu.

 

Gül, Bayburt Üniversitesi bahçesinde kısa bir yürüyüş yaptı...

Kendisini karşılayan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu ile bir süre görüşen Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Üniversite şeref defterini imzaladı. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, ziyaret anısına Cumhurbaşkanı Gül'e resmi işlenmiş bakır tepsi ile üniversitenin amblemi bulunan plaket verdi.

Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra beraberindekilerle Bayburt Garnizon Komutanlığı'na hareket etti. Bu ziyarete basın mensupları alınmadı. Garnizon Komutanı Muharebe Kurmay Albay Faruk Kayadelen'i ziyaret eden Gül, ardından karayolu ile Erzurum’a hareket etti.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bayburt Üniversitesi şeref defterini imzaladıCumhurbaşkanı Gül, Bayburt Üniversitesi ve Garnizon Komutanlığına yaptığı ziyaretin ardından karayolu ile Erzurum’a hareket etti...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması,dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.