Gül için özel hazırlanan dövizler, dikkat çekti

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt’ta karşılanışı sırasında, özel olarak hazırlanan dövizler dikkat çekti. Özellikle; Vilayet Konağı balkonundan halka yaptığı konuşma sırasında açılan dövizler, zaman zaman Gül’ün konuşmasına da yön verdi. Fabrika, acemi birliği ve demiryolu konularında hazırlanan dövizlere şaşıran Gül, kendisine gösterilen sevgiye teşekkür ederek belki hazırlıksızlığından belki de devlet geleneğinden olsa gerek, “her şeyi istemek hakkınız, devlet yanınızdadır” dedi. Fakat Abdullah Gül’ün özel görüşmelerde, açılan dövizlerden özellikle demiryolu konusuna değinerek, bu konu hakkında Bayburtlunun beklentisi hakkında bilgi aldığı öğrenildi.  

Gül için özel hazırlanan dövizler, dikkat çekti

Gül’e özel hazırlanan dövizler, dikkat çekti...Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt’ta karşılanışı sırasında, özel olarak hazırlanan dövizler dikkat çekti. Özellikle; Vilayet Konağı balkonundan halka yaptığı konuşma sırasında açılan dövizler, zaman zaman Gül’ün konuşmasına da yön verdi. Fabrika, acemi birliği ve demiryolu konularında hazırlanan dövizlere şaşıran Gül, kendisine gösterilen sevgiye teşekkür ederek belki hazırlıksızlığından belki de devlet geleneğinden olsa gerek, “her şeyi istemek hakkınız, devlet yanınızdadır” dedi. Fakat Abdullah Gül’ün özel görüşmelerde, açılan dövizlerden özellikle demiryolu konusuna değinerek, bu konu hakkında Bayburtlunun beklentisi hakkında bilgi aldığı öğrenildi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.