Evinden camları kırılarak kaçırılmış

Trabzon’un Beşköy Beldesi Dağardı Mahallesi Nüfusu’na kayıtlı olan Zinnet Yılmaz’ın Bayburt Aydıntepe’de Seydiyakup Yaylası’ndaki evinden Eylül ayının birinci gününde kaçırıldığı ortaya çıktı. Kızının akıbetinden endişe eden baba Nihat Yılmaz’ın şikayeti ile ortaya çıkan olayın 1 Eylül günü gece saat 21.00 de yayla evinin camlarının zorla kırılarak, kaçırıldığı iddia edildi. Kızının zorla kaçırıldığını iddia eden Baba Nihat Yılmaz, kızı Zinnet Yılmaz’ın yaşının tutmadığını ve kaçıranlardan şikâyetçi olduğunu belirtti. Kızının kaçırılmasında birçok kişi olabileceğini, yardım ve yataklık yapıldığını iddia eden baba Nihat Yılmaz, aynı yaylada çobanlık yapan M.K.’dan şüphelendiğini söyledi.

Evinden camları kırılarak kaçırılmış

Zinnet Yılmaz Eylül ayının başından beri kayıp...Trabzon’un Beşköy Beldesi Dağardı Mahallesi Nüfusu’na kayıtlı olan Zinnet Yılmaz’ın Bayburt Aydıntepe’de Seydiyakup Yaylası’ndaki evinden Eylül ayının birinci gününde kaçırıldığı ortaya çıktı. Kızının akıbetinden endişe eden baba Nihat Yılmaz’ın şikayeti ile ortaya çıkan olayın 1 Eylül günü gece saat 21.00 de yayla evinin camlarının zorla kırılarak, kaçırıldığı iddia edildi. Kızının zorla kaçırıldığını iddia eden Baba Nihat Yılmaz, kızı Zinnet Yılmaz’ın yaşının tutmadığını ve kaçıranlardan şikâyetçi olduğunu belirtti. Kızının kaçırılmasında birçok kişi olabileceğini, yardım ve yataklık yapıldığını iddia eden baba Nihat Yılmaz, aynı yaylada çobanlık yapan M.K.’dan şüphelendiğini söyledi.

Zinnet Yılmaz Kızının kaçırılmasının üzerinden günler geçmesine karşın hiçbir haber alamayışı nedeniyle endişeli olduklarını söyleyen Baba Yılmaz, psikolojilerinin bozulduğunu kaydetti. Bayburt Aydıntepe İlçe Jandarma Komutanlığı’na, Trabzon Valiliği’ne, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanlığı’na, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve Köprübaşı Jandarma Komutanlığı’na müracaat ettiğini belirten baba Nihat Yılmaz müracaat edecek başka kurum kalmadığını belirterek “Ben kızımı nasıl bulacağım” diyerek yardım istedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.